Την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, τέθηκε επισήμως σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή 10205 του Ε.Ε.Σ. για την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε 4.500 σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Στο πλαίσιο προβολής των δράσεων κοινωνικής ένταξης και ενσωμάτωσης προσφύγων και μεταναστών που υλοποιεί ο Ε.Ε.Σ., ο Πρόεδρος, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ,παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της ΕΡΤ1 την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020.
Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης συμφώνησαν σε συμπόρευση πάνω σε κοινές δράσεις.
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, η φωτογραφική έκθεση με θέμα: «My future in a flash» που διοργάνωσε ο Ε.Ε.Σ. στο Θησείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.
Μήνυμα Προέδρου για τα 143 χρόνια δράσης του ΕΕΣ
'Aνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού για τον COVID-19
Συναντήσεις Προέδρων ΔΟΕΣ / ΕΕΣ με Πολιτικές Αρχές

Μήνυμα του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού αναφορικά με τα 143 χρόνια δράσης και λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

O Ε.Ε.Σ. στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες στην αντιμετώπιση της κρίσης για τον κορωνοϊό και προχωρά στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού.

Ο Πρόεδρος της ΔΟΕΣ και ο Πρόεδρος του ΕΕΣ πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020, διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου.