Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Συνάντηση αντιπροσωπείας του Ε.Ε.Σ. με ΔΟΕΣ

Κατόπιν εξουσιοδότησης των Μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ., αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τα μέλη του Κ.Δ.Σ./Ε.Ε.Σ. και Πρέσβεις επί τιμή, κ.κ. Διονύσιο Κοδέλλα και Μιχαήλ Καμπάνη, μετέβη στη Γενεύη και παρέστη σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και διάθεσης απόλυτης συνεργασίας. Στη διάρκειά της παρουσιάστηκε εκτενώς το έργο που επιτελείται, αλλά και οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και τα Μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού εξέφρασαν την απόλυτη συμπαράσταση στο δύσκολο και τιτάνιο έργο της Διοίκησης του Ε.Ε.Σ., κατανοώντας τις θέσεις της. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα προαναφερόμενα, η Διεθνής Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε να δώσει παράταση έξι (6) μηνών στην παρούσα Διοίκηση, προκειμένου αυτή να προχωρήσει απρόσκοπτα στη διεκπεραίωση του έργου της.

<< Επιστροφή