Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Εκδήλωση Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης

Ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησαν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης της Μυτιλήνης (Πλατεία Σαπφούς) οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Γεμάτοι με θετική διάθεση, ενέργεια και χαμόγελα, ομάδα 20 περίπου εθελοντών από το δυναμικό του Τμήματος τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Α' Βοηθειών με μια μεγάλη γιορτή, που διήρκησε από τις 10.00 εω τις 14.00. Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του νησιού πραγματοποιούσαν εργαστήρια πρακτικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης για τους επισκέπτες ενώ παράλληλα ενημέρωναν το κοινό πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν έντονο και η ομάδα των εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών που συμμετείχε, με προθυμία απαντούσε στις απορίες των πολιτών σχετικά με την πρόληψη ατυχημάτων και άλλα σχετικά θέματα.

Ταυτόχρονα, οι εθελοντές του Τομέα Κονωνικής Πρόνοιας του νησιού ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους για την ημέρα αλλά και για τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος στο νησί, ενώ παρούσα ήταν και η ομάδα RFL του Τμήματος συμμετέχοντας ενεργά στην εκδήλωση με πλούσιο ενημερωτικό και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις και για το πρόγραμμα των υπηρεσιών της. Κατά την εκδήλωση μοιάστηκε έντυπο υλικό για την Παγκόσμια Ημέρα Α' Βοηθειών σε όλους αλλά και ζωγραφιές για την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων στους μικρούς επισκέπτες.

<< Επιστροφή