Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Απονομή Τιμητικής Διάκρισης σε Ε.Ε.Σ. και ΣΦΕΕ

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο «King George», ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING διοργάνωσε την τελετή απονομής διακρίσεων επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2017. Οι διακρίσεις βασίστηκαν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και αφορούσαν κατά κύριο λόγο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, των επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικών ειδών, κ.α.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην κατηγορία της υγείας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, απονεμήθηκαν επίσης τιμητικές διακρίσεις στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της άκρως επιτυχημένης ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας του «προΣfΕΕρουμε.

Το οδοιπορικό του «προΣfΕΕρουμε» ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 από το νησί της Ρόδου και συνεχίστηκε στη Φλώρινα, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και το Καστελλόριζο. Κατά τη διάρκεια των αποστολών, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε Δομές και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας όπου χορηγήθηκαν συσκευασίες φαρμακευτικού υλικού, αναλώσιμων και ειδών πρώτης ανάγκης, αγοράστηκαν φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών, καλύφθηκαν ανάγκες των παιδιών σε σχολικά είδη και σε υλικά χειροτεχνίας, δωρίστηκαν παιχνίδια στις δομές και υλοποιήθηκαν σεμινάρια στις Πρώτες Βοήθειες.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr.  Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή διάκριση.<< Επιστροφή