Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Αφιέρωμα της ΕΡΤ3 στον Ε.Ε.Σ.

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, η εκπομπή της ΕΡΤ3 "Έκτη Αίσθηση" παρουσίασε εκτενές αφιέρωμα στο πολύπλευρο και πολυσύνθετο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, του παγκόσμιου αυτού ανθρωπιστικού δικτύου στο οποίο σήμερα εμπλέκονται ενεργά προσφέροντας τις υπηρεσίες τους 80 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας από σχεδόν 190 διαφορετικές χώρες.
 

Παρακολουθήστε το αφιέρωμα πιέζοντας εδώ

Στην τηλεόραση της Ερτ3 μίλησε η Γραμματέας του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης και εθελόντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αικατερίνη Παλιούρα, η οποία και ανέπτυξε το εύρος δράσης των τριών τομέων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού: της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών.

Το αντικείμενο δραστηριοποίησης του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης (Πρώτες Βοήθειες, Διάσωση, Υγειονομικές Καλύψεις, Κινητοποίηση σε έκτακτες ανάγκες κ.ά.) ανέπτυξαν περαιτέρω κατά τη διάρκεια του αφιερώματος τόσο ο Αρχηγός των Σαμαρειτών Θεσσαλονίκης και μέλος του τοπικού Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Στρατής, όσο και η Υπαρχηγός κ. Βασιλεία Καριτζή, οι οποίοι και υπογράμμισαν τη μεγάλη ηθική ικανοποίηση που εισπράττουν από την εθελοντική πολυετή προσφορά τους ως μέλη της ερυθροσταυρικής οικογένειας. 

<< Επιστροφή