Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Διανομή τροφίμων σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες

Τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00 - 14:00, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων σε άτομα και οικογένειες που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, 300 δέματα με τρόφιμα θα διανεμηθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνες, οικογένειες με άνεργα μέλη ή με μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, πολυπροβληματικές οικογένειες, μοναχικά άτομα με προβλήματα υγείας, υποστεγαζόμενους, κ.α.

Τα τρόφιμα  προέρχονται από:
-
Δράσεις Σχολείων (1ο Δημοτικό Ευόσμου, 4ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης - Δελφών, 3ο Δημοτικό Πυλαίας - Κωνσταντινοπολίτικα και 3ο Γυμνάσιο Κορδελιού)
-
Συλλογή τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
-
Καλάθια στα super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, LIDL και THE MART
-
Οικονομική δωρεά από super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
-
Από την εταιρεία AGRINO (όσπρια)
-
Από την μη κυβερνητική οργάνωση ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (τρόφιμα)
-
Από την εταιρεία ASSOS (καφές)
-
Από την εταιρεία TSAKIRIS (βαμμένα αυγά και δημητριακά πρωινού)

...καθώς και από προσφορές ιδιωτών.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο λιμάνι (Ν. Κουντουριώτη 10) και θα υποστηριχθεί από το επαγγελματικό και εθελοντικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Ε.Ε.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους δωρητές και τους εθελοντές του, που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το ανθρωπιστικό του έργο.

<< Επιστροφή