Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Μήνυμα Προέδρου Ε.Ε.Σ.

Αγαπητές Ερυθροσταυρίτισες και αγαπητοί Ερυθροσταυρίτες,

Θα ήθελα να εκφράσω τις βαθύτατες και εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς όλους εσάς που με την βούλησή σας με εκλέξατε Πρόεδρο του Ελληνικού  Ερυθρού Σταυρού.

Ως Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., σήμερα, τιμώντας την εμπιστοσύνη όλων σας και πάντοτε πιστός στις αρχές, το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει ο Ερυθρός Σταυρός, σας καλώ όλους μαζί να συστρατευθούμε και να αγωνιστούμε ώστε να επανέλθει η ελπίδα και η αισιοδοξία στους κόλπους του Ε.Ε.Σ..

Σας καλώ όλους μαζί ενωμένους, με ζήλο και μαχητικότητα, να αποτελέσουμε την αιχμή του δόρατος ώστε ο Ε.Ε.Σ. να διευρύνει τους ορίζοντές του προς την ανάπτυξη και την πρόοδο. Στην μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς και οφείλουμε η επόμενη μέρα να βρει όλους τους Ερυθροσταυρίτες ενωμένους, αλληλέγγυους και συμφιλιωμένους.

Εφαρμόζοντας στην πράξη την ενωτική αλληλεγγύη και την ισομερή ανάπτυξη τείνουμε χείρα φιλίας προς όλους. Μακριά από μεμψιμοιρίες και αλλότριες σκοπιμότητες, θα προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να αναχαιτίσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες και θα επιδιώξουμε ο Ε.Ε.Σ. να ξαναβρεί τον βηματισμό του προς την ευημερία και την πρόοδο.

Ως ενοποιητικός θεσμός, θα σταθούμε αρωγοί στο έργο της Πολιτείας, του Ελληνικού Κράτους και θα συμπορευθούμε με την Διεθνή Ομοσπονδία πάντα υπό την καθοδήγηση των βασικών αρχών και στρατηγικών στόχων της.

Ήρθε η ώρα της συνολικής δράσης από όλους μας, προκειμένου να μπορέσει ο Ερυθρός Σταυρός να αναταχθεί και να οδηγηθεί στον δρόμο που του ταιριάζει και του αρμόζει με γνώμονα την διασφάλιση του Διεθνούς κύρους και του ειλικρινούς σεβασμού που αρμόζει στην ιστορία και στο μέλλον του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με ερυθροσταυρικούς χαιρετισμούς
Dr Aντώνιος Αυγερινός
Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.

<< Επιστροφή