Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Συνάντηση Προέδρου ΕΕΣ με την Υφυπουργό Εργασίας

Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κας Δόμνας Μιχαηλίδου πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στο γραφείο της Υφυπουργού.

Η Υφυπουργός, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συζήτησε, σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της και αφορούν προγράμματα και δράσεις που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού με έμφαση στους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, καθώς και στους αστέγους.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. διαβεβαίωσε την Υφυπουργό, ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στέκεται αρωγός στο έργο της πολιτείας εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την αμέριστη εμπιστοσύνη της.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, εκ μέρους του Ε.Ε.Σ., η Ταμίας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ., κα Ελένη Γιαννοπούλου και η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ., κα Αρετή Κεντιστού.

 

<< Επιστροφή