Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Φωτογραφική Έκθεση Ε.Ε.Σ.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, η φωτογραφική έκθεση με θέμα: «My future in a flash» που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Θησείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Στην εν λόγω έκθεση παρουσιάστηκαν τα φωτογραφικά έργα των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που φιλοξενούνται στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, τα οποία λειτουργεί ο Ε.Ε.Σ. στην Αθήνα, το Βόλο και τα Καλάβρυτα, καθώς και των παιδιών προσφύγων που συμμετέχουν στις ψυχοκοινωνικές δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων του Ε.Ε.Σ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος φανερά συγκινημένος συνεχάρη τους μικρούς δημιουργούς και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να αγωνίζονται ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης από τα στελέχη του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που προσήλθε στο χώρο της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας διατέθηκε από τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ενημερωτικό υλικό σχετικό με τις δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός για την υποστήριξη μετακινούμενων πληθυσμών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. από τον προσφυγικό πληθυσμό που υποστήριξε τη δράση.

<< Επιστροφή