Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Εκπαίδευση πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, με αφορμή την ολοκλήρωση των πιστοποιημένων σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για τους εθελοντές του "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", που διοργάνωσαν άρτια εκπαιδευμένα στελέχη του Τομέα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ε.Ε.Σ., υπήρξε απευθείας σύνδεση της εκπομπής "Τώρα" με την 'Aννα Μπουσδούκου με το κτήριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου 21, όπου έλαβε χώρα η απονομή των σχετικών διπλωμάτων πενταετούς διάρκειας.

Για να παρακολουθήσετε το απόσπασμα της εκπομπής (16.2.2017, από το 00:47:30), πιέστε εδώ.

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ μίλησε η συντονίστρια του Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. κ. Μαρίνα Σταμάτη, η οποία αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη ανταπόκριση που σημείωσε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ για την εκπαίδευση των πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες.

Η απήχηση της εκστρατείας ενημέρωσης Ε.Ε.Σ. και ΣΚΑΙ καταδεικνύει ότι ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας συνειδητοποιούν τη χρησιμότητα της παρακολούθησης των πιστοποιημένων αυτών σεμιναρίωντα οποία τους καθιστούν ικανούς να αναγνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν με τρόπο αποτελεσματικό απειλητικά για τη ζωή περιστατικά.

 

<< Επιστροφή