Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Διανομή βοήθειας από το Τμήμα Ε.Ε.Σ. 'Aρτας

Δέματα βοήθειας, εν όψει του Πάσχα, διένειμε στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας το Περιφερειακό Τμήμα 'Aρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Μέχρι στιγμής πάνω από 230 ευάλωτες οικογένειες της κοινότητας έχουν λάβει τη συγκεκριμένη βοήθεια.

Από το Τμήμα έγινε η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση, η οποία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους συμπολίτες μας που συνέβαλαν καθοριστικά στη συγκέντρωση της βοήθειας. Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, αλλά και της διαμεσολάβησης της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατορθώθηκε όχι μόνο να ξεπερασθεί ο αρχικός στόχος των 200 οικογενειών αλλά και να ενισχυθούν τα δέματα τόσο ως προς την ποικιλία όσο και ως προς την ποσότητα των ειδών που περιείχαν.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παραμένει διαρκώς σε ετοιμότητα προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, και ιδιαίτερα στις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύονται το έργο μας και υποστηρίζουν έμπρακτα κάθε προσπάθειά μας, καθώς και τον Αξιότιμο Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό για τη συνολική στήριξή του. Ευχόμαστε το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει, να θερμαίνει και να καθοδηγεί τις καρδιές όλων μας στο δρόμο της προσφοράς.

<< Επιστροφή