Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας, μετά από κάλεσμα της Κινητής Μονάδας Αποκατάστασης Οικογενειακών Δεσμών (RFL) του Ελληνικού και του Ολλανδικού Ερυθρού Σταυρού, παραβρέθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017. Παρών ήταν επίσης και ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Χρήστος Σάρρος και η πρόεδρος της Εφορείας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Λάρισας και Εθελόντρια του Ε.Ε.Σ. κα Βασιλική Γαλάνη.

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία, επίσης, μετά από κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συμμετείχε στην εβδομαδιαία περιβαλλοντική δράση "LETS DO IT GREECE", η οποία ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 2 Απριλίου. Η δράση περιελάμβανε καθαρισμό σχολικών μονάδων, με τη συμμετοχή των ιδίων των μαθητών, αλλά και δημοσίων χώρων, με τη συμμετοχή ποικίλων φορέων.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. οργάνωσε 5 εθελοντικές ομάδες (συνολικά 50 εθελοντές), οι οποίοι με την καθοδήγηση του Κοινωνικού Λειτουργού επέλεξαν 5 περιφερειακά σημεία της πόλης (πάρκο και πρόσοψη ΟΣΕ, αποθήκες ΚΕΠΥΕΛ, κηποθέατρο Αλκαζάρ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του "ΑΡΙΣΤΕΑ", προαύλιο χώρο Δημοτικού Γηροκομείου, προαύλιο χώρο Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου) αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό τους.

Για να διαβάσετε τη συνέχεια του Δελτίου Τύπου, πιέστε εδώ.                    

<< Επιστροφή