Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών

Για μία ακόμη φορά το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών, κάνοντας πράξη τις Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθρού Σταυρού, στήριξε έμπρακτα την τοπική κοινωνία προσφέροντας τις άγιες ημέρες του Πάσχα περίπου 80 δέματα αγάπης σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη (οικογένειες και μοναχικά άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση στην πόλη αλλά και σε χωριά του Ν. Σερρών).

Σε όλη αυτή την προσπάθεια σημαντική και άμεση ήταν η ανταπόκριση και συμβολή του Προέδρου του Κ.Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντωνίου Αυγερινού, ο οποίος ενίσχυσε την προσπάθεια των Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης. Στο σημείο αυτό αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου το Περιφερειακό Τμήμα Σερρών στηρίζει συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Τη Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017, Εθελόντριες της Νοσηλευτικής του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών συμμετείχαν στην Περιφορά του Επιταφίου στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Αικατερίνης στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, η οποία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα.

Στην περιφορά χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος με τη συμμετοχή των τοπικών αρχών, εργαζομένων-ιατρών και νοσηλευτών, αλλά και συγγενών των νοσηλευομένων στο Γ. Νοσοκομείο Σερρών.      

<< Επιστροφή