Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
O E.E.Σ. στη Super League

Μεγάλη απήχηση είχε στον αθλητικό κόσμο το κοινωνικό μήνυμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «Όσο Υπάρχουν 'Aνθρωποι», που αναρτήθηκε στους αγωνιστικούς χώρους, σε συνεργασία με τη Super League, πριν την έναρξη των αγώνων της 3ης και 4ης αγωνιστικής των play off που ολοκληρώθηκαν χθες Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.

Τα γήπεδα «κοκκίνισαν» από την παρουσία των παιδιών που φορώντας τα γιλέκα  του Ε.Ε.Σ. συνόδευαν τους ποδοσφαιριστές στους αγωνιστικούς χώρους καταχειροκροτούμενα από τους φιλάθλους. Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες εντός και εκτός γηπέδων αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που επιτελεί ο  ιστορικός Οργανισμός, αδιάκοπα και με συνέπεια, εδώ και 140 χρόνια, από τη στιγμή της ίδρυσής του στην Ελλάδα, στις 10 Ιουνίου 1877, έως σήμερα.


Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Super League, πιέζοντας εδώ

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 21 και 24 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο των αγώνων της 3ης αγωνιστικής (μεταξύ ΠΑΟΚ-Πανιωνίου στο γήπεδο Τούμπας και ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ) και 4η αγωνιστικής (στις αναμετρήσεις Πανιωνίου-ΠΑΟΚ στο γήπεδο Πανιωνίου και Παναθηναϊκού-ΑΕΚ στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης).

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Διοίκηση της Super League που στάθηκε αρωγός στο έργο του Ε.Ε.Σ., δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την απήχηση του Ερυθροσταυρικού έργου μέσα στους αγωνιστικούς χώρους της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Ο κ. Αυγερινός απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες «να πλαισιώσουν τις ανθρωπιστικές δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και να σταθούν στο πλευρό του, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που λόγω της οικονομικής ύφεσης πλήττονται ολοένα και περισσότεροι ευάλωτοι συμπολίτες μας». 

 

<< Επιστροφή