Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Δραστηριότητες Περιφερειακού Τμήματος Σερρών

Έξοδος των παιδιών του Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α. Σερρών στην ακρόπολη της πόλης των Σερρών (Cityζεν)

Εν όψει του καλοκαιριού, οι Εθελόντριες Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών, πιστές στο ραντεβού με τα παιδιά που διαβιούν στο Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α. Σερρών, πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα μαζί τους στην ακρόπολη των Σερρών, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης, όπου και τους πρόσφεραν -με δικά τους έξοδα- το βραδινό τους γεύμα.

Εκεί οι Εθελόντριες, μαζί με περίπου 25 αγόρια και κορίτσια του Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α., είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα, να συζητήσουν μαζί τους για την ιστορία του κάστρου της πόλης, αλλά και να δώσουν εκ νέου ραντεβού για την επόμενη συνάντησή τους, μετά από πρόσκλησή των παιδιών, στον δικό τους πια χώρο, στο δικό τους ΣΠΙΤΙ, όπως λένε και τα ίδια, καθώς εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησαν να διαμένουν σε ιδιόκτητους ξενώνες ημιαυτόνομης διαβίωσης στην πόλη των Σερρών.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έξοδος για τα άτομα του Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α  Σερρών είναι κάτι που το περιμένουν με ανυπομονησία, ιδιαίτερα στις μέρες της οικονομικής κρίσης, καθώς δεν τους δίνεται συχνά η δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν με παρόμοιο τρόπο και για τον λόγο αυτό οι Εθελόντριες Νοσηλευτικής γίνονται αποδέκτες των θερμών ευχαριστιών τόσο της  Διευθύντριας όσο και του προσωπικού.

Για να διαβάσετε τη συνέχεια του Δελτίου Τύπου, πιέστε εδώ. 

<< Επιστροφή