Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Υγειονομική κάλυψη από το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του 9ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου από το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ. βρέθηκε στο 9ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου, αναλαμβάνοντας την υγειονομική υποστήριξη της διήμερης πολιτιστικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Ιουνίου 2026, στον χώρο του 9ου Πειραματικού Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, μέσα στο Κάστρο.
Οι Εθελοντές Σαμαρείτες συνόδευσαν με την παρουσία τους μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, όπου το κοινό απόλαυσε τις εκδηλώσεις σε ένα ιδιαίτερο ιστορικό περιβάλλον, έχοντας τη σιγουριά της άμεσης υγειονομικής υποστήριξης σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Με σταθερή παρουσία σε δράσεις πολιτισμού και κοινωνικής συμμετοχής, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ιωαννίνων συνεχίζει να προσφέρει ουσιαστικά όπου υπάρχει ανάγκη, ενισχύοντας το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή.






