Eλληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας στην KIDS EXPO στις Κρηνίδες

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Περιφερειακού Τμήματος Καβάλας, στην KIDS EXPO που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλίππων στην Πλατεία Πελεκανίδη στις Κρηνίδες, στις 29 και 30 Αυγούστου.
Η διοργάνωση αποτέλεσε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, στην οποία επίσημη και εκλεκτή καλεσμένη ήταν η αγαπημένη σε όλους κ. Κάρμεν Ρουγγέρη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το περίπτερό μας πλημμύρισε από παιδικές φωνές, χαμόγελα και ζωντάνια. Μας γέμισε τεράστια χαρά και συγκίνηση το αμείωτο ενδιαφέρον των μικρών παιδιών να μάθουν βασικές αρχές πρώτων βοηθειών και να ανακαλύψουν πώς μπορούν, ακόμα και σε νεαρή ηλικία, να συμβάλουν στη διάσωση μιας ζωής. Άλλωστε, τα παιδιά είναι το μέλλον μας και η διάδοση της κουλτούρας της αλληλεγγύης και της πρόληψης από μικρή ηλικία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλίππων για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσε να συμμετάσχουμε σε αυτή την πρωτοποριακή δράση, χαρίζοντάς μας μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα κοντά στην τοπική κοινωνία και στους νέους ανθρώπους, προάγοντας την ασφάλεια και την ανθρωπιστική παιδεία.









