Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δράσεις Σεπτεμβρίου Νο 3 του Περιφερειακού Τμήματος Αλεξανδρούπολης

Α) Υγειονομική κάλυψη αθλητικής εκδήλωσης
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης κατόπιν αιτήματος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, παραβρέθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2026 στο κλειστό γυμναστήριο Φερών για την υγειονομική κάλυψη των συμμετεχόντων στις αγωνιστικές εξετάσεις των διαιτητών.
Β) Υγειονομική κάλυψη AXD SPRINT TRIATHLON 2026.
Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2026 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη του 3ου AXD SPRINT TRIATHLON 2026 υπό τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Αθλητικού Συλλόγου ΔΡΟΜΕΑ Θράκης. Οι αγώνες περιλάμβαναν κατά την πρώτη ημέρα αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, AXD KIDS&FAMILY TRIATHLON και κατά τη δεύτερη ημέρα AXD SPRINT TRIATHLON ενηλίκων αλλά συμπεριλήφθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SPRINT Τριάθλου για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και SPRINT στις κατηγορίες Παμπαίδων-Παίδων.
Οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας συμμετείχαν και στις δύο ημέρες των αγώνων παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στους συμμετέχοντες αθλητές.










