Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη των αγώνων κυπέλλου Ελλάδας ανδρών μπάσκετ

Δυναμική ήταν η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στους αγώνες μπάσκετ του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο. Αποκορύφωμα της διοργάνωσης αποτέλεσε ο τελικός αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναικός που διεξήχθη στις 21/02/2026 και τον οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου.
Κατόπιν έγκρισης του Προέδρου Ε.Ε.Σ .Δρ. Αντώνιου Αυγερινού, Εθελοντές του Τομέα Υγείας και του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ανέλαβαν την υγειονομική κάλυψη των αγώνων. Η παρουσία πολυμελών κλιμακίων Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου Ε.Ε.Σ. θα συνεχίσει να είναι παρόν σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη του Ηρακλείου.
Συγχαρητήρια Εθελοντές!






