Gymkhana Race Ξάνθης 2025

Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, παρείχαν υγειονομική κάλυψη στον μεγάλο και θεαματικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 8-9/11 στο αεροδρόμιο Ζυγού, από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης (Α.Λ.Ξ.).

Με συνεχή ετοιμότητα και ομαδικό πνεύμα, οι εθελοντές μας φρόντισαν για την ασφάλεια των θεατών καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών Ερυθρού Σταυρού
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μάθε να σώζεις ζωές

6 ώρες. Μια ζωή. Μάθε να κάνεις Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (σε ενήλικες, παιδιά & βρέφη) και να χρησιμοποιείς απινιδωτή σωστά. Ένα σεμινάριο που μπορεί
να κάνει εσένα τον λόγο που κάποιος αναπνέει ξανά.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εθελοντές Υγείας Ερυθρός Σταυρός
ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εθελοντές του τομέα υγείας

Σημαντική δύναμη στην υλοποίηση των στόχων του Τομέα Υγείας, αποτελούν οι εθελοντές οι οποίοι εκπαιδεύονται, κινητοποιούνται και εποπτεύονται από τους νοσηλευτές.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρώτες Βοήθειες για Σκύλους Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Ο καλύτερός σου φίλος αξίζει τη σωτηρία σου!

Μάθε πώς να παρέχεις πρώτες βοήθειες στον σκύλο σου σε περίπτωση ατυχήματος ή ξαφνικής ανάγκης. Ιδανικό για κηδεμόνες και επαγγελματίες του χώρου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ