O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει 12ωρο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Ηράκλειο

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει τη διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες», συνολικής διάρκειας 12 ωρών. Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι πολίτες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια σε συνανθρώπους μας σε έκτακτες καταστάσεις, μέχρι την άφιξη των υπηρεσιών υγείας.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), Αντιμετώπιση Αιμορραγιών και Τραυμάτων, Διαχείριση Επειγόντων Περιστατικών.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Τμήματος (Ρούσου Χούρδου 7, Ηράκλειο) τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Σάββατο 07 Φεβρουαρίου 2026: 16:00 – 22:00 & Κυριακή 08 Φεβρουαρίου 2026: 09:00 – 15:00
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, χορηγείται στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με ισχύ τριών (3) ετών.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο:
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Δουκιαντζάκη Νίκο, Εκπαιδευτή Α Βοηθειών και CPR/AED στο τηλέφωνο 6974313321.





