Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, το Τμήμα Νεότητας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Νέας Σμύρνης διοργάνωσε την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων παραδοσιακών και λαϊκών χορών για το έτος 2018 - 2019.
Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκπαιδευτική άσκηση της Σχολής των Δοκίμων Σαμαρειτών της χρονιάς 2018 - 2019.
Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας «Τσάι στον κήπο του Ερυθρού Σταυρού» παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ.
Όπως είναι γνωστό σε όλους μας και έχει καταστεί σαφές προς τον Ε.Ε.Σ., από τα Όργανα της Διεθνούς Ομοσπονδίας, είμαστε υποχρεωμένοι να εκσυγχρονίσουμε και να εναρμονίσουμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα, τις οδηγίες και τους κανονισμούς της ΔΟΕΣ.
Ο ΕΕΣ στο αθλητικό camp "ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ"
Ο ΕΕΣ Κιλκίς στον εορτασμό απελευθέρωσης της πόλης
Κ.Φ.Α.Α. Αγριάς Βόλου Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα

Η Διεύθυνση Νεότητας του ΕΕΣ, σε συνεργασία με την Υπηρεσία «Αγωγή Υγείας» πραγματοποίησε επίσκεψη στο αθλητικό Camp «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ».

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, οι εθελοντές των τριών Σωμάτων του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 106 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Tο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Αγριά Βόλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα, πραγματοποίησε δράσεις για τους φιλοξενούμενούς του.