Αρχική σελίδα   » Δελτία Τύπου 2023

-2023- 


Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Προσφορά αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης από το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλου Άργους στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ανοιχτό κάλεσμα για συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων του Ε.Ε.Σ.  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -1η Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υπεύθυνη Κυβερνητικών Σχέσεων του TikTok εδώ.


Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ανθρωπιστική βοήθεια από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στους πληγέντες της 5ης & 6ης Σεπτεμβρίου εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ψυχοκοινωνικών δραστηριοτήτων για παιδιά και εφήβους στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων του Ε.Ε.Σ. εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περίθαλψη μεταναστών στην Παλαιόχωρα εδώ.

Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Ελασσόνα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Παραχώρηση Εξοπλισμού στο Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της “Συναυλίας για τον Συνάνθρωπο” από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λήμνου εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πειραιά εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, στην Υγειονομική κάλυψη της εναρκτήριας εκδήλωσης των "Νημάτων " του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Συμμετοχή στο 11ο φεστιβάλ "Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει" του Π. Τ. Χανίων ΕΕΣ εδώ.

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παγκόσμιο συνέδριο "Saudi Emergency Medical Services Conference (SEMS) 2023 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σύρου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στις Εκδηλώσεις της 202ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άρτας εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Υλοποίηση του 12ωρου Εκπαιδευτικού Προγράμματος «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ», από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε. Σ. Κατερίνης εδώ.

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Yγειονομικές καλύψεις του Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Άργους Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π. Τ. Ε.Ε.Σ Άρτας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Ελασσόνα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους αγώνες «Ηράκλειο 2023» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ένωσε τις δυνάμεις του με την P&G για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από το  Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. 'Aργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. 'Aρτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Βέροιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οργάνωση μουσικής εκδήλωσης από τους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου σε κατάστημα κράτησης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεργασία του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας με την Υπηρεσία Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεχής η παρουσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στους πληγέντες του Νομού Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του αγώνα RUN GREECE 2023 από τα Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Καστοριάς και Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας
. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνοδεία των ωφελούμενων της ψυχιατρικής δομής "Χαραυγή" στην Αγία Κυριακή από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών, μηνών Ιουλίου-Αυγούστου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - του ΚΑΠΗ, μηνών Μαΐου-Ιουλίου
. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του το 46ου DISFF από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Φλώρινας στην 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποίησε δράση ενεργητικής προσέγγισης και υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας Πλωμαρίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση «Βαλκανική Πλατεία 2023». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη ευάλωτων οικογενειών του Δήμου Αποκορώνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων
. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ετήσια Εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πειραιά εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός άξιος αρωγός στη διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις εδώ.
|
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εγκαινίασε το περίπτερό του στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (10/9) εδώ.

Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού προς το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λαμίας βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Λαμία εδώ.


Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προετοιμάζεται πυρετωδώς για την υγειονομική κάλυψη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Βράβευση Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας από τον Δήμο Δράμας εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λήμνου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή (8/9) δράση υποστήριξης αστέγων στο κέντρο της Αθήνας εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στον Βόλο  εδώ.

Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του νέου χώρου του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (1/9). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου σε έκθεση χειροποίητων έργων τέχνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία απογευματινή εορταστική εκδήλωση για παιδιά και εφήβους της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Ε.Ε.Σ. του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνα δρόμου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 3ου ορειβατικού καλέσματος από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη 7ης ποδηλατάδας από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών (9/9). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παροχή Πρώτων Βοηθειών στο πεδίο του δάσους Δαδιάς από τους εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη συναυλίας από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή στις κατασβεστικές δυνάμεις που αντιμετώπισαν την πυρκαγιά στη Δαδιά από το Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη εκδήλωσης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2023» από τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δώρισε οχήματα αντιμετώπισης πυρκαγιών συνολικής αξίας 600.000 ευρώ σε Δήμους της Αττικής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παροχή βοήθειας σε πρόσφυγες-μετανάστες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός:  Το Tik Tok προσέφερε 200.000 ευρώ στον Ε.Ε.Σ. προς ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της χώρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - των Κέντρων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων (ΚΦΑΑ), μηνός Μαΐου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - των Κέντρων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων (ΚΦΑΑ), μηνός Ιουνίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Αγνοουμένων (30/8) . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 30 Αυγούστου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη εθελοντών του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Θερινού Φεστιβάλ Χορωδιών, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών στο Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδεύσεις εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟΝ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 24 Αυγούστου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή των εθελοντών, του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, στους πληγέντες της πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις εθελοντών του Τομέα Υγείας και του Σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Φεστιβάλ των Λιμνών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη συναυλίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή των εθελοντών από τα Περιφερειακά Τμήμα Καβάλας και Ξάνθης του Ε.Ε.Σ. στη διακομιδή των ασθενών από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στο Νοσοκομείο Καβάλας, λόγω των πυρκαγιών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τεράστια η προσφορά των εθελοντών στα πύρινα μέτωπα της Αγίας Παρασκευής Μενιδίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου σε κατάσβεση πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης, μηνών Ιουνίου - Ιουλίου  2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 21 Αυγούστου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες στην Αλεξανδρούπολη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης στους πληγέντες της μεγάλης πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εκπαιδευμένος πολίτης στις Πρώτες Βοήθειες έσωσε θύμα τροχαίου στην Κέρκυρα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 18 Αυγούστου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις πολιτιστικών εκδηλώσεων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επανεκπαίδευση του προσωπικού  της εταιρείας «RAVAGO HELLAS M.A.B.E.E.» στη «Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED)» από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική δράση για την πρόληψη των θαλάσσιων πνιγμών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κισσάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της πανηγυρικής εορτής της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας  Ξάνθης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 11 Αυγούστου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έγκαιρη και καταλυτική παρέμβαση εθελοντών Σαμαρειτών, του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων, σε υγειονομική κάλυψη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες, στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης», από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός καλεί τους νέους να γνωρίσουν τις υπέρτατες αξίες του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς το περιβάλλον. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 9 Αυγούστου 2023


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μηνός Μαρτίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μηνός Απριλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μηνός Μαΐου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μηνός Ιουνίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 8 Αυγούστου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλογή τροφίμων μακράς διάρκεια προς ενίσχυση των πυρόπληκτων της χώρας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χορηγία προς το Σώμα Σαμαρειτών του Π.Τ. Δράμας από τον υποψήφιο δήμαρχο Δοξάτου και την παράταξη του Γ. Βογιατζή τέσσερα (4) κράνη ασφαλείας Dräger HPS 3500. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παροχή Πρώτων Βοηθειών σε μετανάστες και πρόσφυγες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή των Εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας Ε.Ε.Σ., στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ρόδου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πύργου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνοδεία των ωφελούμενων του Δημοτικού Γηροκομείου Χανιών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δώρισε όχημα αντιμετώπισης πυρκαγιών στο Δήμο Μεγαρέων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δώρισε 3 υπερσύγχρονα οχήματα αντιμετώπισης πυρκαγιών στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 2 Αυγούστου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων - Εθελοντική Αιμοδοσία Ιουλίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης για την ασφαλή κολύμβηση και την προστασία από τον καύσωνα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
Συνδρομή Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Λάρισας στις πυρκαγιές της Νέας Αγχιάλου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Δράση του Περιφερειακoύ Τμήματος του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 31 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς ενίσχυση των πυρόπληκτων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κορίνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 40ου Φεστιβάλ Δήμου Αβδήρων «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ 2023» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δυναμική παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Τελετή Έναρξης της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εποπτεία και συντήρηση του Πυροφυλακείου Ασβεστάδων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε. Ε.Σ. Διδυμοτείχου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την παγκόσμια ημέρα πρόληψης των πνιγμών από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων
. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέα ανταπόκριση σε πυρκαγιές από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή Σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας στις πυρκαγιές της Μαγνησίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άνοιγμα λογαριασμού και συγκέντρωση τροφίμων για τους πυρόπληκτους από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λειβαδιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για τον καύσωνα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Διασυλλογικού αγώνα αθλητικής αλιείας από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σητείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης των Πνιγμών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σύρου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης πολιτών για τις υψηλές θερμοκρασίες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περίπολα πυρασφάλειας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την παγκόσμια ημέρα πρόληψης των πνιγμών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πειραιά. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ξεκίνησε η νέα μεγάλη δράση υποστήριξης των επισκεπτών της Ακρόπολης λόγω καύσωνα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 12ου Zagori Mountain Running από το Περιφερειακό Tμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ανακούφισης των πολιτών από τον καύσωνα από τις εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική διάλεξη στα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής με θέμα: «Μέτρα Προστασίας από τον Καύσωνα - Βασικές Πρώτες Βοήθειες» από τον Τομέα Υγείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών και διανομή φυλλαδίων (Οδηγίες Ασφαλούς Κολύμβησης) από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Περιφερειακού Tμήματος Ε.Ε.Σ. Βέροιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει νέα έκτακτη δράση υποστήριξης των επισκεπτών της Ακρόπολης λόγω καύσωνα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αρχαιολογικού χώρου αρχαίας Ολυμπίας από το Περιφερειακό Tμήμα Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη μουσικής συναυλίας από το Περιφερειακό Tμήμα Ε.Ε.Σ. Θήβας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Γεύμα στους ωφελούμενους του Δημοτικού Γηροκομείου Χανιών από το Περιφερειακό Tμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρέμεινε όλη την νύχτα στο πλευρό πυροσβεστών και πολιτών στις πυρόπληκτες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιχείρηση αναζήτησης αγνοούμενου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σητείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική  κάλυψη  των μουσικών εκδηλώσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2023» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 18 Ιουλίου 2023

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες στον Κουβαρά Αττικής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησε δωρεά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη μουσικής εκδήλωσης από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο & Μάιο 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Υπηρεσίας Συμβουλευτικής & Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βέροιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου στην Τράπεζα Αγάπης του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράδοση δωρεάν υγειονομικού υλικού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, στη Κατασκήνωση Λεπτοκαρυάς της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ανακούφισης από τον καύσωνα από τις εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 5ου  Ημιμαραθωνίου Skiritida Run από τα Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης και Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης στο πλευρό των πολιτών λόγω του καύσωνα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2023

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υποστήριξε χιλιάδες επισκέπτες της Ακρόπολης εν μέσω καύσωνα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη συναυλίας Γιώργου Μαζωνάκη, από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στην αγρυπνία για τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 13 Ιουλίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη των αγώνων «24α Ακριτίδεια 2023» από τα Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Βέροιας και Νάουσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάψευση σχετικά με υποτιθέμενο έρανο από άτομα που ζητούν χρηματικά ποσά επ’ ονόματι του Ε.Ε.Σ. από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης «Real Dance» από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση  Πρώτων Βοηθειών στους οπλίτες της ΙV ΜΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 9ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου στις Φυλακές Νέων Αυλώνας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του XANTHI GRAND SLAM 2023 από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης
. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε δράση υποστήριξης αστέγων και ενημέρωσης των πολιτών για τον καύσωνα (7/7). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κω. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας στο Φεστιβάλ Πηνειού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ευαισθητοποίησης πολιτών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση του Σώματος Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στη διάσωση σε ορμητικά νερά. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράδοση εξοπλισμού στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 6 Ιουλίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Δράμας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη Αγώνα Βουνού 100ΚΜ Λιτόχωρο Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χορηγία ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή από τον Δήμο Ηγουμενίτσας στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών στο χορευτικό πρόγραμμα του ΚΕ.Λ.Ε Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη 6ου δρόμου Καραθώνας – Αρβανιτιάς από τον Τομέα Υγείας ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ε.Ε.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου Μαΐου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις αγώνων, του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης, μηνών Ιανουαρίου – Μαρτίου 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα 
πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική Κάλυψη Του 11ου Thessaloniki Pride από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστ εδώ.

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υποστήριξη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας στη διεξαγωγή του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Άρτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει εκτάκτως δράση ενεργητικής υποστήριξης αστέγων και ενημέρωσης των πολιτών για τον καύσωνα (7/7). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδιοργάνωση εκδήλωσης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Φλώρινας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χορηγία ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή από το Δήμο Ηγουμενίτσας στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εθελοντική αιμοδοσία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αθλητικών δρώμενων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη ωφελουμένων του ψυχιατρικού ξενώνα «Απανεμιά» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  ΙΟΥΝΙΟΥ Νο5 Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα - Υγειονομική κάλυψη από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελευθέρια Δράμας 2023! 7ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Τμήματος Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας κατά τους Μήνες Μάϊο & Ιούνιο 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παράδοσης του Δήμου Κατερίνης, από Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υλοποίηση Ημερίδας από την Κοινωνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. Πάτρας με θέμα: «Ενδυνάμωση των Ηλικιωμένων απέναντι στην κακοποίηση» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του χώρου όπου στεγάζεται το Περιφερειακό Τμήμα Σαλαμίνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Για να διαβάσετε περισσότερα 
πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη Συναυλίας Πυξ- Λαξ από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δενδροφύτευση με τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 3 Ιουλίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρωινός περίπατος σε μοναστήρι και προσφορά γεύματος σε ωφελούμενους της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Τμήματος Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας κατά τους Μήνες Μάϊο & Ιούνιο 2023  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση εκπαίδευσης Εθελοντών Υγείας – Νοσηλευτικής Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Φλώρινα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ Ε.Ε.Σ Βέροιας Ιούνιος 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις πυρασφάλειας Αντιπυρικής περιόδου 2023 από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Μουσική πανδαισία από τη Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ν. Σμύρνης στο Αφιθέατρο της Λεοντείου Σχολής  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οδηγίες για προστασία από τον καύσωνα και τις υψηλές θερμοκρασίες Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΔΡΑΜΑΣ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Pamvotis View Trail 2023»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Εκπαίδευση για τη χρήση του αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του τομέα υγείας του Π.Τ. Ε. Ε.Σ. Ναυπλίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -.Αιμοδοσία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σητείας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης στην άσκηση «ΠΥΡΑΝΘΟΣ ΒΑΘΥ 2023»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 29 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική & Διασωστική Κάλυψη της συναυλίας του Γιώργου Μαζωνάκη στην Ξάνθη από το Περιφερειακό τμήμα Ξάνθης του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Εκπαίδευση σε Ά βοήθειες»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική – Διασωστική κάλυψη των αγώνων της 19ης διοργάνωσης του OLYMPUS MARATHON 2023, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας εκπαιδεύει το κοινό για την χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού απινιδωτή  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ Νο 4 Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία εκδήλωση για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Πολεμικό Μουσείο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση με αφορμή τη λήξη της πρώτης περιόδου των δράσεων δημιουργικής απασχόλησης του Τμήματος Νεότητας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Φλώρινας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη δράσης κοινωνικού περιεχομένου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διοργάνωση Ημερίδας από την Κοινωνική Υπηρεσία και τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πάτρας με θέμα: «Ενδυνάμωση των ηλικιωμένων απέναντι στην κακοποίηση». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Ενημερωτικό Δελτίο ΚΦΑΑ μηνός Ιανουαρίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Ενημερωτικό Δελτίο ΚΦΑΑ μηνός Φεβρουαρίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Ενημερωτικό Δελτίο ΚΦΑΑ μηνός Μαρτίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Ενημερωτικό Δελτίο ΚΦΑΑ μηνός Απριλίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ  - Λήξη λειτουργίας του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ -.Συμμετοχή του Π.Τ. Λάρισας του Ε.Ε.Σ. στο Φεστιβάλ Πηνειού Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ -Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε τις υπηρεσίες του μέσω των εθελοντών του  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ -Διοργάνωση Ημερίδας από την Κοινωνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας με θέμα: “Ενδυνάμωση των Ηλικιωμένων απέναντι στην Κακοποίηση” Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ -.Επιτυχή υγειονομική κάλυψη του Διεθνούς Τουρνουά ΤΈΝΙΣ, από το Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ -.Υγειονομική Κάλυψη της Γιορτής Αποφοίτησης του 4ου Γυμνασίου Ξάνθης από το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.Αθήνα, 26 Ιουνίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντιμετώπισαν εκατοντάδες περιστατικά στο Waterboom Festival. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Yγειονομική κάλυψη του τουρνουά Handball «DANAON CUP-LENA PETRAKI 2023» από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ 'Aργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Yγειονομική κάλυψη της χορευτικής παράστασης «Summer Dance Show» από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική ομιλία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στη δημόσια κεντρική Βιβλιοθήκη της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Φεστιβάλ Καντίνας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παροχή Πρώτων Βοηθειών Ψυχικής Υγείας και  Υπηρεσιών Ψυχοκοινωνικής Στήριξης στους διασωθέντες από το ναυάγιο της Πύλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ποδηλατάδας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 7ου αγώνα δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη και βράβευση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας σε εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 7ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Δολιανών από τα Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης και Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 20 Ιουνίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή απονομής διπλωμάτων και προαγωγών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας, παρουσία του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εθελοντική αιμοδοσία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει τους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κοζάνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας σε καλοκαιρινή εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 36ου Συνεδρίου Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Πανελληνίων εξετάσεων Δήμου Φυλής από τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Άνω Λιοσίων του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 14 Ιουνίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. 'Aργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ.  Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη ενηλίκων μαθητών του Προγράμματος εκμάθησης Ελληνικών και Αγγλικών του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας ΕΕΣ στην Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός των 146 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Enduro Mountain Bike 2023 από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου για τον εορτασμό των 146 χρόνων από την ίδρυση του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, για τον εορτασμό των 146 χρόνων από την ίδρυσή του, στην Πλατεία Αριστοτέλους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Ενημερωτικό Δελτίο του Τομέα Υγείας για την συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, με την Αντιπρόεδρο της ΔΟΕΣ, ms Natia Loladze. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του «Geri Olympics» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός γιόρτασε την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη δράση στο κέντρο της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη μουσικής βραδιάς προσφοράς και αλληλεγγύης, από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων στίβου, από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. τίμησε την τέως Πρόεδρο του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρόδου, κα Δέσποινα Δελαπόρτα, στην τελετή υπόσχεσης εθελοντών του Τμήματος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου EFCIF 2023 από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορταστικές δραστηριότητες για τα 146 χρόνια από την ίδρυση του Ε.Ε.Σ. από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 9 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ.  Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 25ου  Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σιδηροδρομικών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη τουρνουά ποδοσφαίρου από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιμορφωτικός κύκλος με θέμα: «Κοινωνικό και θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους» από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Νάουσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων στίβου από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου, μηνών Μαρτίου - Απριλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του  2ου αγώνα βουνού  Godzilla Xanthi Trail 2023 από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


 

 

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη μουσικής εκδήλωσης, του Κέντρου Πρόληψης Πιερίας «Άτρακτος», από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΚΩ τον μήνα Μάϊο 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην παιδική παράσταση «Κοκκινοσκουφίτσα» Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στην παραλία Παμφίλων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Παμφίλων & την Δημ. Κοινότητα Παμφίλων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, στην Υγειονομική κάλυψη του "3x3 ΔΕΗ street basketball Πτολεμαΐδα 2023"  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου, μηνών Μαρτίου – Απριλίο Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή ορκωμοσίας νέων εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βράβευση του Τμήματος Νεότητας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

 
Αθήνα, 7 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη μουσικής εκδήλωσης, του Κέντρου Πρόληψης Πιερίας «Άτρακτος», από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΚΩ τον μήνα Μάϊο 2023   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην παιδική παράσταση «Κοκκινοσκουφίτσα»  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Δράση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στην παραλία Παμφίλων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Παμφίλων & την Δημ. Κοινότητα Παμφίλων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, στην Υγειονομική κάλυψη του "3x3 ΔΕΗ street basketball Πτολεμαΐδα 2023" Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου, μηνών Μαρτίου – Απριλίο   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή ορκωμοσίας νέων εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας του Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βράβευση του Τμήματος Νεότητας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.


 

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 5ου αγώνα Κάστρου Διδυμοτείχου από τα Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σεμινάριο στις Πρώτες Βοήθειες ψυχικής υγείας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) ΕΕΣ στο Ηράκλειο Αττικής,    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση του Σώματος Σαματειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πάτρας στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας & Θεσσαλονίκης  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη 2 Τουρνουά 27 - 28 Μαϊου από το Σώμα Σαμαρειτών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική-Διασωστική κάλυψη του 6ου North Olympus Trail Vrontou 2023, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.T. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Αγωγής Υγείας από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως στο 10ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη του 2ου Αγώνα βουνού Godzilla Xanthi Trail 2023 από το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ε.Ε.Σ.    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της Αθήνας (10/6, Πλατεία Καπνικαρέας)  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 Αθήνα, 31 Μαΐου 2023

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λειβαδιάς   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Α’ Βοηθειών και άσκηση σεισμού στο Δημοτικό Χωραφακίων από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Ε.Ε.Σ., για τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία, από το κλιμάκιο Κινητής Ομάδας Υγείας του προγράμματος PG014, στην δομή Σερρών   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στο «2ο Μυστικό Κλειδί Run!»   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Αλεξανδρούπολης    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Υγειονομική κάλυψη σε ενημερωτικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης, από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης"    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Υγειονομική κάλυψη 5ης διοργάνωσης Drama Wine Trail από τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας του ΠΤ ΕΕΣ Δράμας    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πιστοποίηση προσωπικού της εταιρείας METKA EGN, στη “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κατερίνης    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

 


 

Αθήνα, 30 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πιστοποίηση προσωπικού της εταιρείας METKA EGN, στη “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κατερίνης    Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις εθελοντών Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων FINAL4 του 
24ου πρωταθλήματος Basket με αμαξίδιο από τον τομέα υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Υγειονομική Κάλυψη στο 1ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Καλαμάτας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε. Σ. Καλαμάτας»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράσταση για τη Μάχη της Κρήτης στα Φλώρια από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Υγειονομική κάλυψη του 7ου Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης - Yedi Kule Conquest 2023, από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης"    Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας «Υγειονομική κάλυψη ποδηλατοπορείας»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λειβαδιάς    Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη του ΚΗ ΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Ενημέρωση Πρώτων Βοηθειών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Νιγρίτας   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη 2ου Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 


Αθήνα, 26 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλμυρού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη των μαθητών του Προγράμματος εκμάθησης Ελληνικών και Αγγλικών για ενήλικες του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Μαθήματα Α’ βοηθειών σε δημοτικό σχολείο στη Τσαριτσάνη Ελασσόνας» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Ioannina Half Marathon 2023  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Καστοριάς  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ενημέρωση μαθητών Δημοτικών Σχολείων στο νησί της Λέσβου για τον εθελοντισμό, το ανθρωπιστικό έργο & τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δραστηριότητες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Ρόδου για τους μήνες ΜΑΡΤΙΟ -ΑΠΡΙΛΙΟ του 2023  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών στην αναβίωση της μάχης των Οχυρών Ρούπελ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική συνάντηση ευαισθητοποίησης με θέμα «Διατροφή και Ευεξία»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου στον τελικό κυπέλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη Εκπαιδευτικής δράσης 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής στον Νέστο   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική Κάλυψη Τελικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα Κυπέλου της Ε.Π.Σ. Ξάνθης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην άσκηση «Δια πυρός 2023» Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών στην Ακρόπολη   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε στο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 25 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει νέα δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στη Νάουσα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άσκηση απεγκλωβισμού από τροχαίο ατύχημα, μεταφοράς και ακινητοποίησης σε σκληρή σανίδα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Ψυχοεκπαιδευτική Δράση για τα παιδιά του Ουκρανικού πληθυσμού της Δομής Σερρών» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Μεγαλόπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Λάρισας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Λάρισας, Άγιο Αχίλλειο  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή ειδών Πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Πάτρας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -.Υλοποίηση δράσης ενεργητικής προσέγγισης από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας. πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή στην άσκηση «Δια πυρός 2023» Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 23 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη περιβαλλοντική δράση με συμμετοχή 200 μαθητών σε Π. Φάληρο και Λαύριο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων τένις από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 8ου Φεστιβάλ «Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 22 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων αντισφαίρισης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Meteora Trail Run από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 5ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδος από το Περιφερειακό Tμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 19 Μαΐου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Kοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου στην επετειακή εκδήλωση «Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης» . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικές δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της «Γιορτής της Άνοιξης» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 18 Μαΐου
202
3

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βραβεύθηκε από το Δήμο Ζωγράφου για την προσφορά του Οργανισμού προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους σε εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 11ου παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη τουρνουά mini Volley, από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κισσάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή και υγειονομική κάλυψη της ενημερωτικής εκδήλωσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. με εκπαιδευόμενους εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 17 Μαΐου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή με μεγάλη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού και της Ημέρας της Μητέρας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή ορκωμοσίας νέων εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική-Διασωστική κάλυψη του Διεθνή Αγώνα Τριάθλου «9ο Almira MAN - Olympic Beach Katerini», από το  Σώμα Εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της Λαμπαδιοδρομίας του Μαραθωνίου Κρήτης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κισσάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κορίνθου σε άσκηση  αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στην εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας «Τρέξε για τη ζωή». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών σε άσκηση  αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 16 Μαΐου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στην Ημερίδα του Χαρακόπειου Πανεπιστημίου για τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Τομέα Υγείας στο 50ο Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή με μεγάλη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποίησε δράση ενεργητικής προσέγγισης και υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θήρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη τουρνουά καλαθοσφαίρισης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ -  του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» μηνών Ιανουαρίου – Απριλίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Oι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες συμμετείχαν στη μεγάλη άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2023» του Πυροσβεστικού Σώματος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διοργάνωση ομιλίας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του «ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΙΡΙΔΑ», στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας στις εκδηλώσεις για την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μοιρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Ε.Ε.Σ. με θέμα  «Ο ρόλος της μητέρας» από το κλιμάκιο κινητής ομάδας υγείας του προγράμματος PG014, στην δομή προσφύγων Σερρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Αγωγής Υγείας στο Δημοτικό Σχολείο Τυροσαπουνακεικών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Street Food Festival από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 12 Μαΐου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε τελετή απονομής επάθλων Αρετής «Κλειούς Μισιρλόγλου» στη Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικη κάλυψη ποδοσφαιρικού αγώνα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Corfu Mountain Trail από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κω. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α «Η Κυψέλη» . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημερίδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Πνιγμών από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, με προσφορά αντισηπτικών και βρεφικών τροφών σε δομές της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη σε τουρνουά καλαθοσφαίρισης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 


Αθήνα, 9 Μαΐου
202
3

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 1ου Βαλκανικού τουρνουά Catchball από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ποδοσφαιρικού αγώνα από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κοζάνης, μηνός Απριλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μοιρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θήρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Υπουργείο Πολιτισμού υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Ενημερωτικό Δελτίο της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
.

 

 

 


Αθήνα, 25 
Aπριλίου 202
3

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 15ου Αργειακού - Μυκηναϊκού Δρόμου από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας από το Περιφερειακό Τμήμα Διδυμοτείχου του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Kick Boxing Epirus Challenge II από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις εαρινές ημέρες μουσών 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη φιλικού αγώνα καλαθοσφαίρισης κοινωνικού σκοπού, από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισσάμου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Tο Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πειραιά ενίσχυσε τις ευάλωτες οικογένειες του Πειραιά την περίοδο των εορτών του Πάσχα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αιμοδοσία από το Περιφερειακό τμήμα Ε.Ε.Σ. Σητείας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 26ου δρόμου Κουδουμά  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ε.Ε.Σ. στον εορτασμό του προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο Δ.Σ.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 


Αθήνα, 24 
Aπριλίου 202
3
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ένωσε τις δυνάμεις του με την The Athlete’s Foot για τη στήριξη των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και τη Συρία  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. διοργανώνει δράση ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τη Στοματική Υγεία στον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τελετή ορκωμοσίας 100 νέων εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 


 

Αθήνα, 21 Aπριλίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αγρινίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συγκέντρωση τροφίμων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συνδρομή στην Αιμοληψία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Διανομή δεμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει να προσφέρει ενίσχυση σε άτομα και οικογένειες με επισφαλή στέγη στην περιοχή της Θήβας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. διοργανώνει δράση ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τη Στοματική Υγεία στον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

 

Αθήνα,19 Aπριλίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ACCREF Accompanied Referrals NEWSLETTERΓια να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου στην περιφορά του Επιταφίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα αγάπης από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -.Δράση συλλογής και διανομής Ανθρωπιστικής βοήθειας από το Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τις ημέρες των Εορτών του Πάσχα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λουτρακίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα Προσφοράς σε ευάλωτες οικογένειες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νάουσας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Τσάντες αγάπης» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σητείας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της Ξάνθης από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 Αθήνα,13 Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή δεμάτων αγάπης από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αγρινίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες αντιμετώπισαν επιτυχώς δύο σοβαρά έκτακτα περιστατικά υγείας στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη στον 1ο Αγώνα σε πίστα αυτοκινητοδρομίου Serres Circuit Ultra Run Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 12 Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή δωροεπιταγών σε ωφελούμενους των Υπηρεσιών «Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Ατόμων και Οικογενειών» και «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε σε εκδήλωση του ΕΚΑΠΤΥ με θέμα: «Η ηγετική θέση των γυναικών στον τομέα της υγείας» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην απονομή των πιστοποιητικών Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων εν όψει του Πάσχα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στον 1ο Αγώνα σε πίστα αυτοκινητοδρομίου Serres Circuit Ultra Run Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή γευμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένεις από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θήβας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά Δεμάτων Αγάπης για το Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σύρου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας με πραγματοποίηση δράσης Προαγωγής Υγείας στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης από τον Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή γευμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βέροιας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Δέματα Αγάπης» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δεματοποίηση και διανομή τροφίμων από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 11 Απριλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο ετήσιο διακλαδικό μνημόσυνο πεσόντων Υγειονομικών και Αδελφών του ΕΕΣ» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - FROZENPEAKS και Ελληνικά Ολοκαυτώματα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλογή δειγμάτων για ανεύρεση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από τους Εθελοντές του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - To Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις τις επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ¨Δέματα αγάπης¨ από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε. Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Ευχές σε δομές της πόλης από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 


Αθήνα, 10 
Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Περιφερειάρχης Αττικής προσέφερε τιμητική πλακέτα στους εθελοντές του Ε.Ε.Σ. που κάλυψαν υγειονομικά τη δράση «Υγεία για όλους» για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υποστήριξη του Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας στη διεξαγωγή του 7ου Δρόμου του Γιοφυριού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων σε οικογένειες του Δήμου Παρανεστίου από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ στις ακαδημίες του Δικτύου PAO SOCCER SCHOOL στην Αργυρούπολη Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας σε σεισμοπαθείς Συρίας/ Τουρκία  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Διάθεση τροφίμων σε 300 ευάλωτες οικογένειες μέσα από την δράση «Το Καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Ε. Ε.Σ. Μυτιλήνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Κινητή Ομάδα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βοήθησε γυναίκα στη Ναύπακτο να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει εγκαίρως τον καρκίνο του μαστού Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) με μεγάλη δράση Προαγωγής Υγείας στην Πλατεία Συντάγματος Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή βασικών ειδών α΄ ανάγκης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πατρών Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πασχαλινά δέματα αγάπης διένειμε το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας, σε ευάλωτες οικογένειες της περιοχής Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Διυπηρεσιακή άσκηση πλήρους κλίμακας σε περίπτωση Σεισμού & Πυρκαγιάς με τη συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Εκπαίδευση Α’ Βοηθειών Προσκόπων από το Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

 

 

 

 

 

Αθήνα, 6 Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) διοργανώνοντας μεγάλη δράση Προαγωγής Υγείας στην Πλατεία Συντάγματος. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) διοργανώνοντας μεγάλη δράση Προαγωγής Υγείας στην Πλατεία Συντάγματος  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε. Ε.Σ. Τρικάλων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Υγειονομική κάλυψη στον αγώνα πρωταθλήματος της «Super League» μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και ΠΑΕ ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Πραγματοποίηση διαλέξεων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγής Υγείας» στα σχολεία  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 5 Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Φιλοξενία Έκθεσης του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΔΡΑΜΑΣ, με θέμα: “Η προσφορά του ΕΕΣ στο Έπος του ’40”, στο Οχυρό Λίσσε Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Yγειονομική Κάλυψη Ποδοσφαιρικού Αγώνα στην Ελασσόνα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη εθελοντών των Σωμάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου στο Run Greece Ηράκλειο Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ενημέρωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας προς του Εθελοντές Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισσάμου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων από εθελοντές της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Περιφερειακού τμήματος Σαμαρειτών Διασωστών και ναυαγοσωστών Ρεθύμνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή Εθελοντών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σερρών σε Σενάριο Άσκησης Εκκένωσης Δημόσιων Υπηρεσιών (Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης) και Σχολικού Συγκροτήματος του Δήμου Σερρών λόγω Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 4 Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Φιλοξενία Έκθεσης του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΔΡΑΜΑΣ, με θέμα: “Η προσφορά του ΕΕΣ στο Έπος του ’40”, στο Οχυρό Λίσσε Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ενημέρωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας προς του Εθελοντές Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τιμήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του Mesogeia FestivalΓια να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 3 Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. ΚΩ τον Μάρτιο 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενσωματώνοντας τη Συμμετοχικότητα, Επικοινωνία και Δέσμευση (ΣΕΔ) στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Α’ βοηθειών και χρήση απινιδωτή στο Μ. Ευλευθεροχώρι Ελασσόνας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οικονομική δωρεά του ομογενή κ. Ανδρέα Παπαδάκου στο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ενισχύει τους τετράποδους φίλους μας που χρειάζονται βοήθεια  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 "ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ ΕΕΣ" Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρέλαση 25ης Μαρτίου Εθελοντών Ε.Ε.Σ. Π.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέα δράση Σαμαρειτών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρέλαση εθελοντών του Τμήματος Νεότητας Ε.Ε.Σ. Ρόδου την 25η Μαρτίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βέροιας στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χρυσούπολης Επετειακές εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Kισσάμου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη του 12ου Αγώνα Δρόμου «KATERINI RUN 2023» από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου στιςεπετειακές εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση σε σχολείο από τους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα “Υγιεινή Διατροφή” από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κορίνθου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία των Σωμάτων Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου στους φετινούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη νέας σειράς Εθελοντών Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων συμμετείχε δυναμικά στην Άσκηση «Σεισίχθων».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου στις επετειακές εκδηλώσειςτης 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου με θέμα:«Πράξεις με περιεχόμενο που χαρίζουν Ζωή»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου στον 6ο Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε 
εδώ.

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2023

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη μουσική συναυλία για το Περιβάλλον στο Ζάππειο Μέγαρο, συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Δράση «Η Ώρα της Γης» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρήλασε πρώτος στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, τίμησαν τη λαμπρή εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θήβας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 


 

 

 

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα “Υγιεινή Διατροφή” από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κορίνθου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία των Σωμάτων Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου στους φετινούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη νέας σειράς Εθελοντών Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων συμμετείχε δυναμικά στην Άσκηση «Σεισίχθων».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου στις επετειακές εκδηλώσειςτης 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου με θέμα:«Πράξεις με περιεχόμενο που χαρίζουν Ζωή»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου στον 6ο Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε 
εδώ.