Αρχική σελίδα   » Δελτία Τύπου 2023

-2023- 

 Αθήνα, 31 Μαΐου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λειβαδιάς   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Α’ Βοηθειών και άσκηση σεισμού στο Δημοτικό Χωραφακίων από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Ε.Ε.Σ., για τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία, από το κλιμάκιο Κινητής Ομάδας Υγείας του προγράμματος PG014, στην δομή Σερρών   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στο «2ο Μυστικό Κλειδί Run!»   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Αλεξανδρούπολης    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Υγειονομική κάλυψη σε ενημερωτικές εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης, από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης"    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Υγειονομική κάλυψη 5ης διοργάνωσης Drama Wine Trail από τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας του ΠΤ ΕΕΣ Δράμας    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πιστοποίηση προσωπικού της εταιρείας METKA EGN, στη “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κατερίνης    Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς   Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Οι εθελοντές του Τομέα Νεότητας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρόδου αφιερώνουν το τραγούδι «Άδεια μου αγκαλιά» στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη  Για να διαβάσετε περισσότερα εδώ.


Αθήνα, 30 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πιστοποίηση προσωπικού της εταιρείας METKA EGN, στη “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κατερίνης    Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις εθελοντών Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων FINAL4 του 
24ου πρωταθλήματος Basket με αμαξίδιο από τον τομέα υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Υγειονομική Κάλυψη στο 1ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Καλαμάτας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε. Σ. Καλαμάτας»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παράσταση για τη Μάχη της Κρήτης στα Φλώρια από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Υγειονομική κάλυψη του 7ου Αγώνα Δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης - Yedi Kule Conquest 2023, από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης"    Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας «Υγειονομική κάλυψη ποδηλατοπορείας»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λειβαδιάς    Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη του ΚΗ ΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Ενημέρωση Πρώτων Βοηθειών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Νιγρίτας   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη 2ου Φεστιβάλ Πάρκου Κατερίνης, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 26 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλμυρού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη των μαθητών του Προγράμματος εκμάθησης Ελληνικών και Αγγλικών για ενήλικες του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Μαθήματα Α’ βοηθειών σε δημοτικό σχολείο στη Τσαριτσάνη Ελασσόνας» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Ioannina Half Marathon 2023  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Καστοριάς  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ενημέρωση μαθητών Δημοτικών Σχολείων στο νησί της Λέσβου για τον εθελοντισμό, το ανθρωπιστικό έργο & τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δραστηριότητες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Ρόδου για τους μήνες ΜΑΡΤΙΟ -ΑΠΡΙΛΙΟ του 2023  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών στην αναβίωση της μάχης των Οχυρών Ρούπελ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική συνάντηση ευαισθητοποίησης με θέμα «Διατροφή και Ευεξία»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου στον τελικό κυπέλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη Εκπαιδευτικής δράσης 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής στον Νέστο   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική Κάλυψη Τελικού Ποδοσφαιρικού Αγώνα Κυπέλου της Ε.Π.Σ. Ξάνθης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην άσκηση «Δια πυρός 2023» Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών στην Ακρόπολη   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε στο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο «Πράσινη Μετάβαση & Κυκλική Οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 25 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει νέα δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στη Νάουσα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άσκηση απεγκλωβισμού από τροχαίο ατύχημα, μεταφοράς και ακινητοποίησης σε σκληρή σανίδα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Ψυχοεκπαιδευτική Δράση για τα παιδιά του Ουκρανικού πληθυσμού της Δομής Σερρών» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Μεγαλόπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Λάρισας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο της Λάρισας, Άγιο Αχίλλειο  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή ειδών Πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Πάτρας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -.Υλοποίηση δράσης ενεργητικής προσέγγισης από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας. πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή στην άσκηση «Δια πυρός 2023» Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 23 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη περιβαλλοντική δράση με συμμετοχή 200 μαθητών σε Π. Φάληρο και Λαύριο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων τένις από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 8ου Φεστιβάλ «Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 22 Μαΐου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων αντισφαίρισης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κομοτηνής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Meteora Trail Run από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 5ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδος από το Περιφερειακό Tμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 19 Μαΐου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Kοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου στην επετειακή εκδήλωση «Τιμής και Μνήμης για τους Πεσόντες στην Εκστρατεία της Καλλίπολης» . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικές δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της «Γιορτής της Άνοιξης» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 18 Μαΐου
202
3

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βραβεύθηκε από το Δήμο Ζωγράφου για την προσφορά του Οργανισμού προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους σε εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 11ου παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη τουρνουά mini Volley, από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κισσάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή και υγειονομική κάλυψη της ενημερωτικής εκδήλωσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. με εκπαιδευόμενους εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 17 Μαΐου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή με μεγάλη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού και της Ημέρας της Μητέρας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή ορκωμοσίας νέων εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική-Διασωστική κάλυψη του Διεθνή Αγώνα Τριάθλου «9ο Almira MAN - Olympic Beach Katerini», από το  Σώμα Εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της Λαμπαδιοδρομίας του Μαραθωνίου Κρήτης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κισσάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κορίνθου σε άσκηση  αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στην εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας «Τρέξε για τη ζωή». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών σε άσκηση  αντιμετώπισης δασικής πυρκαγιάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 16 Μαΐου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στην Ημερίδα του Χαρακόπειου Πανεπιστημίου για τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Τομέα Υγείας στο 50ο Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή με μεγάλη εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποίησε δράση ενεργητικής προσέγγισης και υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θήρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη τουρνουά καλαθοσφαίρισης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ -  του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» μηνών Ιανουαρίου – Απριλίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Oι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες συμμετείχαν στη μεγάλη άσκηση «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2023» του Πυροσβεστικού Σώματος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διοργάνωση ομιλίας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του «ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΙΡΙΔΑ», στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας στις εκδηλώσεις για την ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μοιρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Ε.Ε.Σ. με θέμα  «Ο ρόλος της μητέρας» από το κλιμάκιο κινητής ομάδας υγείας του προγράμματος PG014, στην δομή προσφύγων Σερρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Αγωγής Υγείας στο Δημοτικό Σχολείο Τυροσαπουνακεικών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Street Food Festival από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 12 Μαΐου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε τελετή απονομής επάθλων Αρετής «Κλειούς Μισιρλόγλου» στη Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικη κάλυψη ποδοσφαιρικού αγώνα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Corfu Mountain Trail από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κω. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α «Η Κυψέλη» . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημερίδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Πνιγμών από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, με προσφορά αντισηπτικών και βρεφικών τροφών σε δομές της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη σε τουρνουά καλαθοσφαίρισης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 9 Μαΐου
202
3

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 1ου Βαλκανικού τουρνουά Catchball από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ποδοσφαιρικού αγώνα από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κοζάνης, μηνός Απριλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μοιρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θήρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Υπουργείο Πολιτισμού υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - Ενημερωτικό Δελτίο της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
.

 


Αθήνα, 25 
Aπριλίου 202
3

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 15ου Αργειακού - Μυκηναϊκού Δρόμου από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας από το Περιφερειακό Τμήμα Διδυμοτείχου του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Kick Boxing Epirus Challenge II από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις εαρινές ημέρες μουσών 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη φιλικού αγώνα καλαθοσφαίρισης κοινωνικού σκοπού, από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισσάμου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Tο Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πειραιά ενίσχυσε τις ευάλωτες οικογένειες του Πειραιά την περίοδο των εορτών του Πάσχα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αιμοδοσία από το Περιφερειακό τμήμα Ε.Ε.Σ. Σητείας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 26ου δρόμου Κουδουμά  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ε.Ε.Σ. στον εορτασμό του προστάτη του Στρατού Ξηράς Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο Δ.Σ.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 


Αθήνα, 24 
Aπριλίου 202
3
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ένωσε τις δυνάμεις του με την The Athlete’s Foot για τη στήριξη των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και τη Συρία  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. διοργανώνει δράση ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τη Στοματική Υγεία στον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τελετή ορκωμοσίας 100 νέων εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 21 Aπριλίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αγρινίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συγκέντρωση τροφίμων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συνδρομή στην Αιμοληψία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Διανομή δεμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει να προσφέρει ενίσχυση σε άτομα και οικογένειες με επισφαλή στέγη στην περιοχή της Θήβας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. διοργανώνει δράση ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τη Στοματική Υγεία στον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

Αθήνα,19 Aπριλίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ACCREF Accompanied Referrals NEWSLETTERΓια να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου στην περιφορά του Επιταφίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα αγάπης από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -.Δράση συλλογής και διανομής Ανθρωπιστικής βοήθειας από το Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τις ημέρες των Εορτών του Πάσχα  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λουτρακίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα Προσφοράς σε ευάλωτες οικογένειες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νάουσας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Τσάντες αγάπης» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σητείας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Χανίων από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της Ξάνθης από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 Αθήνα,13 Απριλίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή δεμάτων αγάπης από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αγρινίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες αντιμετώπισαν επιτυχώς δύο σοβαρά έκτακτα περιστατικά υγείας στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη στον 1ο Αγώνα σε πίστα αυτοκινητοδρομίου Serres Circuit Ultra Run Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 12 Απριλίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή δωροεπιταγών σε ωφελούμενους των Υπηρεσιών «Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Ατόμων και Οικογενειών» και «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε σε εκδήλωση του ΕΚΑΠΤΥ με θέμα: «Η ηγετική θέση των γυναικών στον τομέα της υγείας» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην απονομή των πιστοποιητικών Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων εν όψει του Πάσχα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στον 1ο Αγώνα σε πίστα αυτοκινητοδρομίου Serres Circuit Ultra Run Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή γευμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένεις από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θήβας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά Δεμάτων Αγάπης για το Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σύρου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας με πραγματοποίηση δράσης Προαγωγής Υγείας στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρίπολης από τον Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή γευμάτων αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βέροιας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Δέματα Αγάπης» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δεματοποίηση και διανομή τροφίμων από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 11 Απριλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο ετήσιο διακλαδικό μνημόσυνο πεσόντων Υγειονομικών και Αδελφών του ΕΕΣ» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - FROZENPEAKS και Ελληνικά Ολοκαυτώματα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλογή δειγμάτων για ανεύρεση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από τους Εθελοντές του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - To Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις τις επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ¨Δέματα αγάπης¨ από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε. Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Ευχές σε δομές της πόλης από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 


Αθήνα, 10 
Απριλίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Περιφερειάρχης Αττικής προσέφερε τιμητική πλακέτα στους εθελοντές του Ε.Ε.Σ. που κάλυψαν υγειονομικά τη δράση «Υγεία για όλους» για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υποστήριξη του Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας στη διεξαγωγή του 7ου Δρόμου του Γιοφυριού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων σε οικογένειες του Δήμου Παρανεστίου από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ στις ακαδημίες του Δικτύου PAO SOCCER SCHOOL στην Αργυρούπολη Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας σε σεισμοπαθείς Συρίας/ Τουρκία  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Διάθεση τροφίμων σε 300 ευάλωτες οικογένειες μέσα από την δράση «Το Καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Ε. Ε.Σ. Μυτιλήνης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Κινητή Ομάδα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βοήθησε γυναίκα στη Ναύπακτο να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει εγκαίρως τον καρκίνο του μαστού Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) με μεγάλη δράση Προαγωγής Υγείας στην Πλατεία Συντάγματος Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή βασικών ειδών α΄ ανάγκης για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πατρών Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πασχαλινά δέματα αγάπης διένειμε το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας, σε ευάλωτες οικογένειες της περιοχής Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Διυπηρεσιακή άσκηση πλήρους κλίμακας σε περίπτωση Σεισμού & Πυρκαγιάς με τη συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Εκπαίδευση Α’ Βοηθειών Προσκόπων από το Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ

 

Αθήνα, 6 Απριλίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) διοργανώνοντας μεγάλη δράση Προαγωγής Υγείας στην Πλατεία Συντάγματος. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4) διοργανώνοντας μεγάλη δράση Προαγωγής Υγείας στην Πλατεία Συντάγματος  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε. Ε.Σ. Τρικάλων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Υγειονομική κάλυψη στον αγώνα πρωταθλήματος της «Super League» μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και ΠΑΕ ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Πραγματοποίηση διαλέξεων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγής Υγείας» στα σχολεία  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 5 Απριλίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Φιλοξενία Έκθεσης του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΔΡΑΜΑΣ, με θέμα: “Η προσφορά του ΕΕΣ στο Έπος του ’40”, στο Οχυρό Λίσσε Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Yγειονομική Κάλυψη Ποδοσφαιρικού Αγώνα στην Ελασσόνα Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη εθελοντών των Σωμάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου στο Run Greece Ηράκλειο Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ενημέρωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας προς του Εθελοντές Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισσάμου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων από εθελοντές της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Περιφερειακού τμήματος Σαμαρειτών Διασωστών και ναυαγοσωστών Ρεθύμνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Συμμετοχή Εθελοντών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σερρών σε Σενάριο Άσκησης Εκκένωσης Δημόσιων Υπηρεσιών (Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης) και Σχολικού Συγκροτήματος του Δήμου Σερρών λόγω Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 4 Απριλίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Φιλοξενία Έκθεσης του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. ΔΡΑΜΑΣ, με θέμα: “Η προσφορά του ΕΕΣ στο Έπος του ’40”, στο Οχυρό Λίσσε Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ενημέρωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας προς του Εθελοντές Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τιμήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή του Mesogeia FestivalΓια να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 3 Απριλίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. ΚΩ τον Μάρτιο 2023 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενσωματώνοντας τη Συμμετοχικότητα, Επικοινωνία και Δέσμευση (ΣΕΔ) στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Α’ βοηθειών και χρήση απινιδωτή στο Μ. Ευλευθεροχώρι Ελασσόνας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οικονομική δωρεά του ομογενή κ. Ανδρέα Παπαδάκου στο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ενισχύει τους τετράποδους φίλους μας που χρειάζονται βοήθεια  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 "ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟΥ ΕΕΣ" Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρέλαση 25ης Μαρτίου Εθελοντών Ε.Ε.Σ. Π.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέα δράση Σαμαρειτών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρέλαση εθελοντών του Τμήματος Νεότητας Ε.Ε.Σ. Ρόδου την 25η Μαρτίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βέροιας στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χρυσούπολης Επετειακές εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Kισσάμου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη του 12ου Αγώνα Δρόμου «KATERINI RUN 2023» από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου στιςεπετειακές εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση σε σχολείο από τους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα “Υγιεινή Διατροφή” από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κορίνθου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία των Σωμάτων Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου στους φετινούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη νέας σειράς Εθελοντών Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων συμμετείχε δυναμικά στην Άσκηση «Σεισίχθων».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου στις επετειακές εκδηλώσειςτης 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου με θέμα:«Πράξεις με περιεχόμενο που χαρίζουν Ζωή»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου στον 6ο Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε 
εδώ.

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη μουσική συναυλία για το Περιβάλλον στο Ζάππειο Μέγαρο, συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Δράση «Η Ώρα της Γης» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρήλασε πρώτος στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, τίμησαν τη λαμπρή εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θήβας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 


 

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικές διαλέξεις με θέμα “Υγιεινή Διατροφή” από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κορίνθου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία των Σωμάτων Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου στους φετινούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη νέας σειράς Εθελοντών Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων συμμετείχε δυναμικά στην Άσκηση «Σεισίχθων».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζακύνθου στις επετειακές εκδηλώσειςτης 25ης Μαρτίου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου με θέμα:«Πράξεις με περιεχόμενο που χαρίζουν Ζωή»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η παρουσία του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου στον 6ο Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε 
εδώ.