Αρχική σελίδα   » Δελτία Τύπου 2024-23

-2024- 

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αγρινίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέο μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, επισφραγίζοντας τη συνέχιση της σύμπραξης των δύο φορέων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)” από το Σώμα Σαμαρειτών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.ΕΣ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας στην άσκηση «ΠΥΡΦΟΡΟΣ 2024». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ανακούφισης των συμπολιτών μας από τον καύσωνα από τις εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ διένειμαν κρύα εμφιαλωμένα νερά και ενημερωτικό υλικό για τον καύσωνα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 12
 Ιουνίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διήμερη Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδεύσεις πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. στα Ιωάννινα και την Κομοτηνή. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ομαδικές δραστηριότητες του προγράμματος «EU4Health», που υλοποιείται μέσω της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ομαδικές δραστηριότητες του προγράμματος «EU4Health», που υλοποιείται μέσω της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων (Πάσχα 2024) από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Γρεβενών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στον αγώνα δρόμου «Konitsa Race» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννινων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση Ευαισθητοποίησης για τον Εθελοντισμό σε σπουδαστές του ΙΕΚ Ηρακλείου από το Σώμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ. Ηρακλείου Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση Ευαισθητοποίησης για τον Εθελοντισμό σε μαθητές του 32ου και 43ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων Beach Volley από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ Καστοριάς.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης Παραλίας - Beach Wrestling, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη στο Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή από τους ωφελούμενους της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Περιφερειακού τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -- 147 έτη από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Δράση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Απριλίου 2024 ΚΦΑΑ Καλαβρύτων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας σε μαθητές σχολείων στη δράση τους «Καθαρισμός Παραλίας». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος από την Υπηρεσία Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διήμερη εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή των Εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στις Ιερές Ακολουθίες προς Τιμή του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη Αποκόρωνα από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 10 Ιουνίου 2024 και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμπληρώνει 147 έτη από την ίδρυση του με ακατάπαυστη δράση, προσφορά και φιλαλληλία! Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 10
 Ιουνίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός γιορτάζει 147 χρόνια προσφοράς με κοινή δράση υποστήριξης Αστέγων σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη των αγώνων LOUX NICK GALIS 3on3 από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Π.Τ. Ηρακλείου Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Υψηλάντειου αγώνα δρόμου, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 5 η αιμοδοσία Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνοδεία Συλλόγου ΑΜΕΑ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αιμοδοσία στην επέτειο μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κατάθεση Στεφάνου  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ονοματοδοσία Πλατείας Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην Πανελλαδική Ποδηλατοδρομία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών-,Ψυχοκοινωνική υποστήριξη μετά από ατύχημα μεγάλης έκτασης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – Περιβαλλοντική δράση του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Χίδηρα σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο Χιδήρων και την Τοπική Κοινότητα Χιδήρων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αφιερωμένη στα 147 χρόνια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, η Προσκυνηματική και Ανθρωπιστική εκδρομή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας! Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου για τον μήνα Απρίλιο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της “Ποδηλατοβόλτας 2024” από Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σητείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πινγκ – Πονγκ, βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών από την Υπηρεσία Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημέρες Καριέρας «Welcome 2024»: Στο επίκεντρο η συμπερίληψη και η κατανόηση της διαφορετικότητας στους χώρους εργασίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 4ου ορεινού αγώνα “Karya Olympus Trail”. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη του Padel Match Major Tournament από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ηρακλείου Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Tελετή υπόσχεσης απονομής διπλωμάτων και προαγωγών εθελοντών Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτική παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Κατερίνης, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της γιορτής Αθλητισμού, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Υγειονομική κάλυψη Ορκομωσίας Ιονίου Πανεπιστημίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Απριλίου 2024 Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Final Four του 25ου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη προγράμματος αγώνων Geri Olympics από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 31
 Μαϊου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Εθελοντών Κοιν. Πρόνοιας στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αγρινίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας 10 - 26 Μαΐου 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED)”, στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (ΚΕΔΑ) Σκοτίνας, από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση με ΤΟΜΥ για υπέρταση από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Περιφερειακού τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.  

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή υπόσχεσης – Απονομής πτυχίων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο δημιουργικός Μάιος για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στη Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη – ΑΓΩΝΩΝ ΄΄ARMENO GATE TRAIL RACE΄΄ από Εθελοντές του Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη – 2ος Δρόμος Θυσίας ΄΄ΚΑΚΟΛΥΡΙ 1944΄΄από Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 28
 Μαϊου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απονομή πιστοποιητικών εκπαίδευσης στο προσωπικό της εταιρείας RAVAGO HELLAS M.A.B.E.E., από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Ο εθελοντισμός, ελπίδα για έναν κόσμο καλύτερο!!». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε εντυπωσιακή επίδειξη πρώτων βοηθειών σε τροχαία ατυχήματα στην Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του RUN GREECE TRIKALA 2024 από την Υπηρεσία Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ. 


Αθήνα, 24
 Μαϊου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση εθελοντών Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων από τη «Σχολή Σκύλων Οδηγών ‘Λάρα’». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα Δημόσιας Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Πρώτων Βοηθειών στη Βιοενεργειακή Θεσσαλίας ΑΕ - Φήκη από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ Τρικάλων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως στον Εορτασμό και τη Λιτάνευση των Πολιούχων της πόλης μας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας – 24ος Ευχίδειος Άθλος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 23
 Μαϊου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Yγειονομική κάλυψη της «3ης Χορωδιακής συνάντησης» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Τομέα Υγείας στο 51ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας στη Νάξο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του αγώνα «ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος 2024» και των παράλληλων Δράσεων στην Ελασσόνα και την Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επετειακή Υγειονομική Δράση Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στους αγώνες δρόμου «7ος Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή Τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως στο Βιωματικό Σεμινάριο “Ανα – Γνωρίζοντας την Αναπηρία στην Πράξη”. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών για 166 εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 20
 Μαϊου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΗ – Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ε.Ε.Σ. στην Εβδομάδα Εθελοντισμού ΄΄ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ΄΄. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή εμφιαλωμένου νερού στους προσκυνητές στο Ταξιάρχη Μανταμάδου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στους κατοίκους της Τ.Κ. Γενεσίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα Ατομικής Υγιεινής και Υγιεινής τον χεριών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Τρίπολης στο 6ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στις εκδηλώσεις TEDx klonatzidika από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου στο Διεθνές Τουρνουά MASTERS κατηγορίας ΜΤ200. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διδασκαλία Νοηματικής Γλώσσας στο Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 17 Μαϊου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του τουρνουά 3*3 Street Basketball 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διενέργεια εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών και χρήσης AED στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του τελικού κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. ΕΕΣ Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτική παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών στο Γενικό Λύκειο Κολινδρού Πιερίας, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για την «Ασφάλεια στους δρόμους» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στη Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτική επίσκεψη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου, στο πλαίσιο προγράμματος για τον Εθελοντισμό. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 16
 Μαϊου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αγρινίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. στην Κομοτηνή την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 και το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη των αγώνων της διοργάνωσης “TRIMAN” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Ε.Ε.Σ. του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων Πάσχα 2024 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Γιορτή της Μητέρας - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εκδήλωση «Τρέξε για τη ζωή». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά υγειονομικού & τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ προς το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή Τροφίμων το Πάσχα του 2024 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζωγράφου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 15 Μαϊου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης Νο2. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου – διανομή τροφίμων σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες και συμμετοχή στην περιφορά του Επιταφίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διενέργεια εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών και χρήσης AED στο Λουτρό Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη στο Οικοτροφείο Αγία Ερμιόνη Στυλίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας, διοργάνωσε επετειακή εκδήλωση τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και τη Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή!  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στην λιτάνευση της Ιερής Εικόνας Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου (Ψηλονόμος). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος ΚΑΡΠΑ/ χρήσης ΑΕΑ των εκπαιδευτικών της Σχολικής Κοινότητας Τροπαίων από το Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Τροχαίου Ατυχήματος από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

 

Αθήνα, 09 Μαϊου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στο «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση του ασθενοφόρου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς στην εκδήλωση για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Χριστιανικού Αθλητικού Τριημέρου (Χ.Α.Τ.) από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στους μαθητές των Μουσικών Σχολείων, στο Φεστιβάλ της καρδιάς μας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων από το  Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κω. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου – Επίσκεψη του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α «Η Κυψέλη». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας «Τρέξε για τη ζωή». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Newsletter Μάρτιος 2024 ΚΦΑΑ Καλαβρύτων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικό Δελτίο  Ιανουάριος-Μάρτιος  2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 08
 Μαϊου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, σε προσωπικό Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε τις υπηρεσίες του μέσω των εθελοντών του. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πατρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υποστήριξε τους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε9) εν όψει των εορτών του Πάσχα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πασχαλινές δράσεις από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικό Δελτίο ΙΑΝΟΥΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ


Αθήνα, 1
 Μαίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αγρινίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Προσφορά Αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. σε άπορους συμπολίτες τις ημέρες του Πάσχα» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας (Σχολικές εκπαιδεύσεις-1ο τετράμηνο 2024). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας (Εκπαιδεύσεις Ενηλίκων σε Πρώτες Βοήθειες -1ο τετράμηνο 2024). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας - Πασχαλινές διανομές. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα αγάπης σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, στη Διυπηρεσιακή Άσκηση Πεδίου Πλήρους Ανάπτυξης Πολιτικής Προςταςίας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2024».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή δεμάτων αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρικάλων.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βέροιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 30 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Διανομή δωροεπιταγών σε ωφελούμενους της Υπηρεσίας «Βοήθειας στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην εκδρομή του 1ου Δημοτικού Σχολείου στον Εθνικό Δρυμό Βίκου - Αώου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα και Διαλέξεις Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Α’ Βοηθειών στην Εταιρεία SOFIDEL GREECE Α.Β.Ε.Ε. από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή 400 δεμάτων αγάπης σε 235 ευάλωτες οικογένειες τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Κω του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις για την Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου για τον μήνα Μάρτιο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά της GeoGreen Ε.Ε. (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) στον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Πρώτων Βοηθειών σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ Τρικάλων.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ΄΄MOSCHOPODI..TRAIL..RUN..2024΄΄ από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Άνω Λιοσίων Ιανουάριος-Μάρτιος 2024.Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 24 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εντυπωσιακή καταρρίχηση στο ανακαινισμένο κτίριο του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του από εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη σε Δράσεις του Δήμου Ελασσόνας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Εθελοντισμού στην Τεχνόπολη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας στα Ιωάννινα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στο «Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη τουρνουά ΔΕΗ 3x3 Street Basket στη Λαμία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοινωνικής Υπηρεσίας Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοινωνικής Υπηρεσίας Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή Δεμάτων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Λευκάδος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες & στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - EYXAΡΙΣΤΗΡΙΟ του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου στο EGALITE TENNIS και PREMIUM PADEL TOURNAMENT DY ONEHEALTH. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη αστέγων από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άσκηση ετοιμότητας πυρκαγιάς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης «Αγ. Παντελεήμων» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πασχαλινού Bazaar του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος από τον Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ


Αθήνα, 24
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Δημιουργία πασχαλινών λαμπάδων από εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άρτας με τους ενοίκους του οικοτροφείου «Αίολος» της Ε.Ψ.Ε.Π. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική Κάλυψη στην Περιβαλλοντική Δράση Αναδάσωσης στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στους αγώνες δρόμου «Παρακαλάμιες Διαδρομές». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της συναυλίας «Όλοι για όλους». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε άσκηση με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και τσουρέκια προσέφερε στο Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας, η ΣΑΕΚ Πτολεμαΐδας, εν όψει των εορτών του ΠΑΣΧΑ! Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρικάλων στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας με θέμα «Άθληση, Διατροφή, Σωματική και Ψυχική Υγεία» Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος ΚΑΡΠΑ/ χρήσης ΑΕΑ στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων από το Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 23
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας με δράση ενημέρωσης για την ΠΡΟΛΗΨΗ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ στην Κοινότητα Λιμνών του Δήμου Άργους Μυκηνών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος ΚΑΡΠΑ/ χρήσης ΑΕΑ στους σπουδαστές του παραρτήματος Σ.Α.Ε.Κ. Τρίπολης από το Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά αναλώσιμων ειδών Πρώτων Βοηθειών προς το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 19 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Την παράσταση «ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ» παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Ημέρα Γης παρουσιάζοντας την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eκπαιδευτικά Προγράμματα Απριλίου 2024 Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ


Αθήνα, 18
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης No4. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης No5.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη μαθητών του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της δράσης «Ανθισμένες Κερασιές Πιερίας» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Περιφερειακού τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα Αγάπης για το Πάσχα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σύρου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε σε ημερίδα για την Κλιματική Αλλαγή. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη ΄΄Αγώνες TRAP Σκοποβολής΄΄ από Εθελοντές Νοσηλευτικής του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας σε δράσεις του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 17
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Καταβολή οικονομικής ενίσχυσης σε πλημμυροπαθή νοικοκυριά των Κοινοτήτων Μαγουλίτσας, Ριζοβουνίου, Κρανέας, Μαγούλας, Αγναντερού και Παλαιοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Διδυμότειχου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διενέργεια Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στο 1ο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στον αγώνα ράλλυ «2η Ανάβαση Ιωαννίνων». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά τροφίμων και ειδών Α’ ανάγκης σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας με θέμα « Άθληση, Διατροφή, Σωματική και Ψυχική Υγεία » από το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος ΚΑΡΠΑ/ χρήσης ΑΕΑ στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας & ΤΟΜΥ Τρίπολης από το Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ


Αθήνα, 15
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Τρέχουμε για τον αυτισμό. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διενέργεια Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στο Γυμνάσιο Δομένικου Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Παγκόσμιας Μέρας Υγείας 2024 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία συναυλία στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Πρώτων Βοηθειών σε ενήλικα στελέχη Προσκόπων, από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ Τρικάλων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 12
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπουλης No2. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε .Σ. Αλεξανδρούπουλης No3. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε .Σ. Αλεξανδρούπουλης No4. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπουλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Χάρη Δούκα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη σε πεζοπορία στην πόλη της Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρακολούθηση Γ΄ Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Ασπραγγέλων από το Π.Τ. Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στην Παγκόσμια ημέρα Ρομά. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της «1ης Γιορτής Υιοθεσίας», από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση της νέας εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ρόδου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ -  Ανακαινίστηκε και φωτίστηκε το κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση εργασίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 10
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Διενέργεια Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στο Δημαρχείο Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - RUN GREECE Ηράκλειο 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από τους μαθητές του προγράμματος εκμάθησης Ελληνικών και Αγγλικών του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με μεγάλη διήμερη δράση στην Πλατεία Συντάγματος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΝEWSLETTER  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΒΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 8
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενημέρωσε 450 μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για τις Πρώτες Βοήθειες στους τετράποδους φίλους μας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στους ορεινούς αγώνες TSARITSANI TRAILS. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. του Π.Τ. Ηρακλείου Για το Προσωπικό & τους Φοιτητές του MBS COLLEGE. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στις δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισσάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Μάρτιο 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προγραμματίζει δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στον Δήμο Πειραιά. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πύργου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Ε.Ε.Σ. Βόλου στο 25ο Κύπελλο Ελλάδος Αθλητικού Χορού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό, Βιωματικό Σεμινάριο στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 5
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Αναμνηστική πλακέτα με ευχαριστίες από το Δήμο Αρταίων προς το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διενέργεια Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στο Λιβάδι Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Μαρτίου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Απριλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Ύδρας από τον Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Φεβρουαρίου 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 4 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενίσχυσε τα αδέσποτα του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: "Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή", σε δημοτικούς υπαλλήλους του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Άργους - Μυκηνών από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ Άργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικά Προγράμματα Α’ Βοηθειών από την Εκπαιδεύτρια του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στον αγώνα δρόμου ¨ΓΕΩΡΓΑΝΤΕΙΑ 2024 ¨.Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει δράση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 2
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υποστήριξη του Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας στη διεξαγωγή του 8ου Δρόμου του Γιοφυριού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στις εορταστικές εκδηλώσεις. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη των διασυλλογικών αγώνων Βορείου Ελλάδος Παγκρατίου Αθλήματος, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - “Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη”. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 1
 Απριλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Δράσεις Περ/κού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αγρινίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη και συμμετοχή σε δράση της Εθελοντικής Ομάδας Μεσοχωρίου Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Ας διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή !!» Δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών από τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στα Τσαμάκια και στην ευρύτερη περιοχή του Κάστρου Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη εκδηλώσεων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 29
 Mαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρα.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Καρναβαλική Παρέλαση Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μαρτίου 2024 από τον Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου Για τον μήνα Φεβρουάριο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στη πεζοπορία μεταφοράς της ιερής εικόνας του Αγ. Ιωάννη Προδρόμου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 28 Mαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Διενέργεια Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών στο Λιβάδι Ελασσόνας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στο πανελλήνιο τουρνουά συλλόγων εδαφοσφαίρισης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πιστοποίηση του προσωπικού της εταιρείας RAVAGO HELLAS M.A.B.E.E. στις Πρώτες Βοήθειες, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Tου Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Περιφερειακού τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συναυλία για το κοινό στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 27
 Mαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Yγειονομική κάλυψη του 8ου Δρόμου Αξιών από τον Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην παρέλαση της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα Πύργου συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στον Πύργο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στον Εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του Π.Τ. E.E.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 26
 Mαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -
 Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου στην Ελασσόνα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eπιμορφωτικό Σεμινάριο από το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης στους Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. του Π.Τ. Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικές παρουσιάσεις Πρώτων Βοηθειών, στο καλλιτεχνικό εργαστήρι DIY & Crafts – Marileta’s creations, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας στην Κατάθεση Στεφάνων εν όψει της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρήλασε πρώτος στη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πύργου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας στις Επετειακές Εκδηλώσεις, για την 25η Μαρτίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρικάλων στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στον Ποδοσφαιρικό Αγώνα Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου με το Καζακστάν. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 22
 Mαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιπλέον δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ευαισθητοποίησης για τον εθελοντισμό σε μαθητές από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στις καρναβαλικές εκδηλώσεις από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αξιολόγηση εκπαιδευτικού προγράμματος στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΕΔ: Εργαλείο 8: Διαμορφώνοντας κριτήρια επιλογής για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με την κοινότητα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του MASQUERINI STREET PARTY 2024, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις μηνός Μαρτίου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α «Η ΚΥΨΕΛΗ» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική εσπερίδα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας πραγματοποίησε μεγάλη ενημερωτική δράση στην Πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη 20/3. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Συνέδριο των Επιτροπών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα  Ατομικής Υγιεινής στο 14ο Νηπιαγωγείο από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη μουσικών δρώμενων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Αργείτικου Καρναβαλιού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 11ήμερο Προσφοράς του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Στοματική Υγεία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Σητείας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σητείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στο δρόμο κλιμάκια του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τους άστεγους της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της πόλης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε. Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Δασικών Πυρκαγιών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη και Eνίσχυση του Επιχειρησιακού Έργου των Εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ξεκίνησαν τα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για σκύλους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.


Αθήνα, 20 Mαρτίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. 'Aργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση της πρώτης εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές δράσεις από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 2ου Χορωδιακού Χορευτικού Φεστιβάλ από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Χορωδιών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ -  Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών, μηνών Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη καρναβαλικών εκδηλώσεων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 21η Μαρτίου -  Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποκριάτικη εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους ωφελούμενους της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτική παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου  Βασικής  Υποστήριξης  Ζωής από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα  Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη καρναβαλικών εκδηλώσεων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 15 Mαρτίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: "Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή", στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας με μεγάλη δράση Ενημέρωσης στην Πλατεία Συντάγματος (20/3). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ελασσόνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων κολύμβησης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Εκπαίδευση Εθελοντικής Ομάδας Πυρασφάλειας Νέας Πολιτείας Ωρωπού σε Α΄. Βοήθειες από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αποκριάτικης εκδήλωσης του Δήμου Χαλκιδέων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε στη μεγάλη άσκηση «ΑΙΝΕΙΑΣ 2024» στο Καβούρι με εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες και Κινητή Μονάδα Υγείας  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Διασκεδάζω με Ασφάλεια» ενόψει της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και η HELLENiQ ENERGY συνεργάζονται για τη δημιουργία χώρου Πολλαπλών Κοινωνικών Δράσεων για τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

Αθήνα, 12 Mαρτίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποκριάτικη γιορτή στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ., στην τελετή για την επιμνημόσυνη δέηση στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Τρικάλων και στην εκδήλωση για την Ημέρα Τιμής και Μνήμης των Μαχητών του 5ου Συντάγματος στο Ύψωμα 731. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή Απονομής Διπλωμάτων & Υπόσχεσης Εθελοντών Τομέα Υγείας και Απονομή Τιμητικών Διακρίσεων Εθελοντών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 8 Mαρτίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά του Κ.Δ.Η.Φ «αγκαλιά» από το Τμήμα Ε.Ε.Σ Άρτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Εκδήλωσης Δ/νσης Π.Ε. Ν. Δράμας για τον σχολικό εκφοβισμό από τους Εθελοντές του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» Δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Δεκεμβρίου 2023 ΚΦΑΑ Καλαβρύτων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Ιανουαρίου  ΚΦΑΑ Καλαβρύτων.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα έχει για άλλη μία χρονιά δυναμική παρουσία στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας (10/3). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υπηρεσίας Εθελοντών Υγείας για το έτος 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Ημέρα της Γυναίκας (8/3). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.


Αθήνα, 7 Mαρτίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εντυπωσιακές εκπαιδεύσεις εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών σε Πάτρα και Κομοτηνή. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του Περιφερειακού τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ενδοσχολικού Εκφοβισμού Ενημέρωση μαθητών του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης για τον εθελοντισμό, το ανθρωπιστικό έργο & τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 6 Mαρτίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και το έργο του Ερυθρού Σταυρού στο 3ο Λύκειο Άρτας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. 4η Μαρτίου, Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του Ιού Ανθρωπίνων Θηλωμάτων (HPV). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του αγώνα δρόμου “KATERINI RUN 2024”, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΠΤ Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημέρωση μαθητών για τον εθελοντισμό, τις δράσεις & το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Φεβρουαρίου 2024 του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προετοιμασίες των Εθελοντών του Ε.Ε.Σ. Πάτρας για την Υγειονομική Κάλυψη του καρναβαλιού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σητείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης με την νέα Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 5 Mαρτίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι Εθελοντές του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άρτας καλωσορίζουν την Άνοιξη με τους ενοίκους του Οικοτροφείου «Αίολος» . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τοποθέτηση κυτίων υποβολής προτάσεων (Suggestion Box) στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων (ΚΦΑΑ) Αθήνας και Καλαβρύτων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Αθλητικό Σωματείο «Άτλας» βράβευσε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Φεβρουάριο 2024.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μουσική βραδιά για τους εθελοντές και φίλους από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα έχουν πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

 

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχικότητα, Επικοινωνία και Δέσμευση (ΣΕΔ): Αποτελέσματα της έρευνας μέτρησης βαθμού ικανοποίησης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών του Τομέα Υγείας Π.Τ. Ε. Ε.Σ. Σπάρτης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός οργανώνει δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού (6/3). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση νέων εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κω.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αποτίει ελάχιστο φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στους 57 συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Yγειονομική κάλυψη από τον τομέα υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πίτας και απολογισμός δράσεων της χρονιάς που πέρασε, του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Κοπή Αγιοβασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βιβλιοπαρουσίαση από τον καθηγητή Πολύκαρπο Αδαμίδη υπό την αιγίδα του Δήμου Λήμνου και του Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου για τον μήνα Ιανουάριο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη στο Πρωτάθλημα Ρομποτικής του οργανισμού “EDUACT” . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 27
 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ», από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη για το σχολικό εκφοβισμό. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου από το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική εκπαίδευση πρώτων βοηθειών στους εργαζόμενους στον ΑΣΠ της ΔΕΗ ΑΕ Λήμνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εφαρμόζοντας τις Θεμελιώδεις Αρχές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κοντά στους Μετανάστες στη Λήμνο. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Δεκεμβρίου 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Ιανουαρίου 2014.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θήρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 22
 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eκδήλωση Ανασκόπησης του Εθελοντικού Έργου & κοπής πίτας των Εθελοντών Ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη πανελληνίου πρωταθλήματος τοξοβολίας κλειστού χώρου, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί & οι Εθελοντές Ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. συνοδεύουν στο θέατρο τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά παιχνιδιών από τον Ε.Ε.Σ. στο ειδικό σχολείο για τον αυτισμό. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κόβει πίτα για τους άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά υλοποιώντας παράλληλα δράση ενεργητικής προσέγγισης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βιωματικό Σεμινάριο για το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την παράσταση «UNDERGROUND» παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νέας Σμύρνης.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ενημέρωση για πρώτες βοήθειες στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για την παραβατικότητα των ανηλίκων διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Τρικάλων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 20
 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και το έργο του Ερυθρού Σταυρού στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Βασιλόπιττας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το ιστορικό κτίριο του Γερουλάνειου Ιδρύματος στην καρδιά της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εθελοντική Αιμοδοσία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 15 Φεβρουαρίου- Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου Δράση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λευκάδος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση τροφίμων στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πειραιά.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του «22ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τιμήθηκε το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Άρτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου με μεγάλες δράσεις σε Πλατεία Συντάγματος και Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Π.Τ. Ιωαννίνων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ. στην πόλη του Άργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την αντιπολεμική παράσταση «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ», παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ΠΑΕ Ατρόμητος διοργανώνουν μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στο Περιστέρι (18/2) πιέστε εδώ

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απέστειλε μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια (20 τόνοι) στη Γάζα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.


Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνήψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - LEGO LEAGUE Eduact Πρωτάθλημα Ρομποτικής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου με τους ένοικους του Ψυχιατρικού Ξενώνα «Αλκυονίδα». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας στο πλευρό των αστέγων της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σητείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ενημέρωση για πρώτες βοήθειες στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει οικονομικά τα πλημμυροπαθή νοικοκυριά των Κοινοτήτων Μαγουλίτσας, Ριζοβουνίου, Κρανέας, Μαγούλας, Αγναντερού και Παλαιοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλμυρού την Τετάρτη 31/ 01/2024.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ευαισθητοποίησης για τον εθελοντισμό Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου στο 33ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με εθελόντριες νοσηλεύτριες του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναύπακτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Ναυαγοσωστών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση Ιματισμού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στον Ξενώνα ¨ΖΕΦΥΡΟ¨. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βράβευση για το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις στο Γηροκομείο του Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου στο πλευρό των μεταναστών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δέχθηκε τις ευχαριστίες της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου για την τεράστια συμβολή του στην ανακούφιση των πληγέντων του σεισμού.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και το έργο του Ερυθρού Σταυρού στο 3ο Γυμνάσιο Άρτας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τα πλημμυροπαθή νοικοκυριά των Κοινοτήτων Μαγουλίτσας, Ριζοβουνίου, Κρανέας, Μαγούλας, Αγναντερού και Παλαιοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς .   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Α’ Βοηθειών στους εργαζόμενους της ΜΑΡΙΝΑΣ Λευκάδος από το Π.Τ. Λευκάδας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εξακολουθεί να προσφέρει ενίσχυση σε άτομα και οικογένειες με επισφαλή στέγη στην περιοχή της Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε . εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας & τελετής Υπόσχεσης – Απονομής Πτυχίων & Βαθμών στους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Βράβευση Φορέων, Επιχειρήσεων, Σχολείων -. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή ειδών Πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων το Σάββατο στην Κατερίνη.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Κοιν. Υπηρεσίας Ε.Ε.Σ. Αγρινίου στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε μεγάλη περιβαλλοντική δράση με μαθητές στον Υμηττό (2/2). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Ιανουάριο 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή της πίτας περιφερειακού τμήματος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδεύσεις Ιανουαρίου 2024 από τον Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4/2). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παροχή υπηρεσιών από το Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στους Ουκρανούς της Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περίπολος για την κακοκαιρία από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter ΚΑΠΗ Ε.Ε.Σ.. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία μουσική συναυλία με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών στη Θεσσαλονίκη.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

 

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ετιμήθη στην εκδήλωση του CNN Greece για τον θεσμό «Πρόσωπα».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διαλέξεις Πρώτων Βοηθειών Από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4/2) . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενίσχυσε 180 άστεγους συμπολίτες μας με έκτακτη δράση στο κέντρο της Αθήνας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημέρωση στις πρώτες Βοήθειες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με θετικό "πρόσημο" ο απολογισμός των πεπραγμένων και Ερυθροσταυρικά μηνύματα, η λιτή εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Π.Τ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Θεσσαλονίκης σε στρογγυλή τράπεζα συνεδρίου του Τμήματος Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών σπουδών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - E.E.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας Πρόγραμμα Βοήθειας σε Αστέγους.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου στο Μεσολόγγι. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιβαλλοντικές δράσεις εθελοντών Νεότητας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει έκτακτη δράση υποστήριξης αστέγων στην Αθήνα λόγω ψύχους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έκτακτη δράση ενεργητικής προσέγγισης αστέγων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους αστέγους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (28/1). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του τμήματος Νεότητας Ε. Ε.Σ. Ρόδου σε δραστηριότητες. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Mαθήματα Πρώτων Βοηθειών στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Τσαγκαράδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eνημερωτικό Δελτίο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη περιβαλλοντική δράση με μαθητές στον Υμηττό (2/2). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο ΚΑΠΗ, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναύπακτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας & ΘεσσαλονΙκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Περιστερίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμβάλει καθοριστικά στην ένταξη των προσφύγων/μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διένειμε εκ νέου25.000 εμφιαλωμένα μπουκάλια νερό στους πολίτες της Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνα βουνού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη των ωφελούμενων των δομών του Δήμου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήριο  του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν σε εκπαίδευση της Νέας Οδού για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους 146 μετανάστες που έφτασαν στην Κρήτη το τελευταίο τριήμερο (19-21/1). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία εκδήλωση για τις Πρώτες Βοήθειες στο Μετρό Συντάγματος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων Πιστοποίηση με Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών στους πρωτοετείς φοιτητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση θεωρητικής εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετέχει με κλιμάκιο εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών στις έρευνες για τον εντοπισμού του αγνοούμενου στα Κρεστενά.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου “Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ” – Προσφορά ειδών ένδυσης & τροφίμων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιμόρφωση στους εκπαιδευτικούς - στελέχη της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε. Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υπενθυμίζει την αξία της προσφοράς των Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Ε.Ε.Σ. στην κοινωνία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών στις ΠΒ στις Σπέτσες από τον Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΣΕΔ: Οδηγός Διεξαγωγής Ομάδας Εστιασμένης Συζήτησης (ΟΕΣ). Για να διαβάσετε τον οδηγό πατήστε εδώ.

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή της ομάδας Συμμετοχικότητας, Επικοινωνίας και Δέσμευσης (ΣΕΔ) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο διεθνές CEA Peer-Learning Session. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμού του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου στα Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα της περιοχής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Δεκέμβριο 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λήμνου . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοσχάτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

 

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ξεκινά τις επόμενες ημέρες η προσφορά Δεμάτων Αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σύρου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χριστουγεννιάτικες δράσεις εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανελληνίου Διασυλλογικού Κυπέλλου Παγκρατίου Αθλήματος “Ε’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2023” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημέρωση μαθητών για τον εθελοντισμό, τις δράσεις & το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Παραχώρηση βιβλίων στο Δημοτικό Σχολείο Χιδήρων -  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων για τα Χριστούγεννα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υπηρεσία στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - NEWSLETTER Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

 

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και το 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διένειμε πρωτοχρονιάτικα «γεύματα αγάπης» στους άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά (30/12). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορταστικές εκδηλώσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων στα Νοσοκομεία της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτική παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ράχης Πιερίας «Τα Πάτρια» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συγκέντρωση και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πατρών σε ευάλωτους συμπολίτες μας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας Ε.Ε.Σ. στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση – εορταγορά που διοργάνωσε το Β΄ Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας Ε.Ε.Σ. στην υπαίθρια εορταστική εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 


-2023-

 

 

 

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αγρινίου    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη εκπαίδευσης εθελοντών Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων     εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης   
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση συλλογής και διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τις ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοινωνικής Υπηρεσίας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λάρισας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοντά στην Τρίτη Ηλικία τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της Ξάνθης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιμορφωτικό σεμινάριο σε φοιτητές από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 21η ενημερωτική εσπερίδα εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προςφορά δώρων ενόψει των Χριστουγέννων στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου της πόλης από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας      εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ΣΤΑΣΥ ΑΕ συνήψαν Μνημόνιο Συνεργασίας   
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενίσχυσε τους αστέγους της Αθήνας ενόψει των εορτών  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θήβας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πραγματοποίηση Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας, στο πλαίσιο του Προγράμματος EU4Health    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά υποδημάτων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων   εδώ.


Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορταστική εκδήλωση των Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. για τα παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Βούλας (ΠΑΑΠΑΒ)    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε. Σ. Κισσάμου     εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον μήνα Νοέμβριο 2023  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αγιασμός του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Σάμου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Συμμετοχή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στις έρευνες για τον εντοπισμό νεαρής γυναίκας"   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων ΄΄Dirfys Trail Run΄΄ από Εθελοντές Σαμαρείτες Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας  εδώ.

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού» με μεγάλη εορταστική δράση στο Σύνταγμα   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη και παροχή φροντίδας σε αφίξεις μεταναστών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου     εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου και υγειονομική κάλυψη δράσης για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά τροφίμων και ειδών Α’ ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από το Π.Τ. Λάρισας  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας στήριξε τους αστέγους της πόλης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρικάλων   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ξεκινά τις επόμενες μέρες η διανομή Πακέτων Αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βόλου για τις γιορτές     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και o ΣΦΕΕ πραγματοποιούν μεγάλη δράση υποστήριξης των παιδιών του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες στη Βούλα Αττικής (14/12)    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη ομάδας ωφελούμενων της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - ΚΠΙΣΝ     εδώ.


Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ Αγρινίου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άρτας   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άρτας  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας στο Μηχανολογικό Εξοπλισμό εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον μήνα Νοέμβριο 2023   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα βασικής υποστήριξης ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή (BLS/AED) από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λευκάδας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημέρωση μαθητών του Νηπιαγωγείου Κάτω Τρίτους για τον εθελοντισμό, το ανθρωπιστικό έργο & τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στην τελετή Απονομής Πτυχίων, Βαθμών και Τιμητικών Διακρίσεων στους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter ΚΑΠΗ Ε.Ε.Σ.    εδώ.


Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) από τον Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Άργους  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του AIDS   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διαλέξεις Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρώτες βοήθειες στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ρεπανιδίου από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε .Σ. Λιβαδειάς εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνα και συνδρομή σε μετανάστες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρικάλων εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 3 Δεκεμβρίου : «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και Ε.Ε.Σ.»   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας» σε πολίτες, φορείς και συλλόγους από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού   εδώ.

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη του Ερυθρού Σταυρού στη δράση Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής εξέτασης μαθητών του Δ. Αρταίων από την μονάδα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του «Χαμόγελο του Παιδιού»  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 25 Νοεμβρίου : Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη από τον Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης στην γιορτή της Αγίας Αικατερίνης εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Λευκάδα  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην πόλη των Τρικάλων εδω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει τους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρικάλων   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών σε Α΄. Βοήθειες 18/19 Νοεμβρίου 2023 από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μαζί με την Ομάδα Αιγαίου στην ακριτική Σαμοθράκη εδώ.


Αθήνα, 29 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Διαχείριση και Αντιμετώπιση Σχολικού Εκφοβισμού. Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας εδω
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ- Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying). εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και μετρήσεις σακχάρου απότο Π.Τ. Γρεβενών του Ε.Ε.Σ.»  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης για τον Ζαχαρώδη Διαβήτη από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πάτρας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε Ημερίδα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τη Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στην Θεσσαλονίκη  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στην Ημερίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.)  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην τελετή Υπόσχεσης, Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών των Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης  εδώ.


Αθήνα, 27 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δελτίο Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης     εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προκήρυξη Διεξαγωγής Ναυαγοσωστικών Αγώνων Ε.Ε.Σ. OPEN, (HELLENIC RED CROSS LIFESAVING, OPEN)  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Παρακολούθηση σεμιναρίου από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δελτίο Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

Αθήνα, 24 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άσκηση εκκένωσης του Νοσοκομείου Χατζηκώστα στα Ιωάννινα    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επέμβαση εθελοντών Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας σε τροχαίο ατύχημα  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή υπόσχεσης Εθελοντών Τομέα Υγείας & Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Π. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Ψυχοεκπαιδευτικό Σεμινάριο στον Ουκρανικό πληθυσμό στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Παιδικής Κακοποίησης» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσ/νίκης  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζει το αξιέπαινο έργο μέσα από τις δράσεις….  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη   εδώ.


Αθήνα, 23 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο Δήμο Καλλιθέας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σακχαρώδης Διαβήτης Προλαμβάνουμε – Αλλάζουμε τρόπο ζωής από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και εκπαιδευτικά Προγράμματα Α’ Βοηθειών του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Tμήματος Κορίνθου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κοζάνης Συμμετοχή εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού του Π.Τ. Κοζάνης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου   
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρώτες βοήθειες και χρήση απινιδωτή στο Σύλλογο Ε.Μ.Α.Σ. Παναγιάς   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Εθελοντών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Ημερίδα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τη Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στην Θεσσαλονίκη (25/11)   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου από τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ  εδώ.


Αθήνα, 17 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 19η Νοεμβρίου : «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης» 20η Νοεμβρίου : «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού»     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υφυπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Ράπτη  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική εισήγηση στους φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικό δελτίο υπηρεσίας ψυχικής υγείας ψυχοκοινωνικής στήριξης ατόμων και οικογενειών   εδώ.


Αθήνα, 16 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλμυρού  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .«15 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας - Πνευμονολογικό Ιατρείο Εκπαιδευτικού Υγειονομικού Σταθμού Καλλιθέας»    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δελτίο τύπου Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικά προγράμματα μηνός Οκτωβρίου από τον Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Άργους
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από το Π.Τ. Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ.»   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α “Η ΚΥΨΕΛΗ”  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Δράσεις του Π.Τ. Ε. Ε.Σ. Καστοριάς εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Συμμετοχή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στις έρευνες για τον εντοπισμό νεαρού άνδρα"    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας σε άσκηση  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Πραγματοποίηση δράσης για την Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη, από το Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης» 
εδώ. 

 

Αθήνα, 14 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Διαβήτης ενηλίκων: Πρόληψη, Φροντίδα και Εκπαίδευση του ατόμου και της οικογένειας από τις Υπηρεσίες ‘’Νοσηλεία στο Σπίτι’' του Ε.Ε.Σ.»  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη Κύησης (ΣΔΚ)    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών του Π.Τ. Ε.Ε. Σ. Φλώρινας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έδωσε βροντερό και δυναμικό παρόν στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο Δήμο Αχαρνών (Μενίδι)   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Παιδικός Διαβήτης : Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση της οικογένειας από τις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Ε.Ε.Σ.»
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Συμμετοχή εθελοντών του Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στο Thessaloniki #JobFestival 2023»  εδώ.


Αθήνα, 6 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σητείας τον Οκτώβριο 2023  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου του Π.Τ. Ε. Ε.Σ Σπάρτης
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας  εδώ.


Αθήνα, 3 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της «3ης Γιορτής Μελιού» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Οκτώβριο 2023
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου – Παρέλαση και Κατάθεση στεφάνων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύλους    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θεατρικό δρώμενο: «Μία ημέρα στην Αθήνα του 1941»   εδώ.


Αθήνα, 2 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2023 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση νέας εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός του Πολιούχου της Λαμίας, Ευαγγελιστή Λουκά & εορτασμός της απελευθέρωσης της πόλεως από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λάρισας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λάρισας στην κατάθεση στεφάνων εν όψει της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. του Ε.Ε.Σ Πτολεμαΐδας στο συνεορτασμό των Ελευθερίων της Πτολεμαϊδας και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2023 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη ευάλωτων ομάδων από το Π. Τ. Χανίων ΕΕΣ     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ομιλία για τα πλημμυρικά φαινόμενα από το Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ζωγράφου στην επέτειο του Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου    εδώ.


Αθήνα, 1 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εξακολουθεί να προσφέρει υποστήριξη σε άτομα και οικογένειες με επισφαλή στέγη στην περιοχή της Θήβας   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την IFRC υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα DREF training και kick off meeting  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)» από το Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη σε ποδηλατάδα από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Α’ Βοηθειών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιβαλλοντικές δράσεις του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ. .εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Ομιλία με θέμα: «Η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Εθελόντριας Νοσηλεύτριας στον πόλεμο του 1940»    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον πυροσβέστη που τραυματίστηκε το καλοκαίρι στη μάχη με τις φλόγες στο Κανδήλι Μάνδρας     εδώ.


Αθήνα, 31 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε διεθνές συνέδριο για την κλιματική αλλαγή με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου από Ευρώπη και Κεντρική Ασία  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καστοριάς εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Συμμετοχή στη «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Κατερίνης
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον εορτασμό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου    εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νάουσας .εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Υγειονομική κάλυψη στην Εκδήλωση «14η Γιορτή Μελιού», από εθελοντές του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Φιλοξενία των ωφελούμενων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Σπάρτης.   εδώ.

Αθήνα, 27 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήρια επιστολή από το Περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του Ε.Ε.Σ. προς το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άρτας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απολογισμός δράσης συγκέντρωσης σχολικών ειδών στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή Απονομής Πτυχίων, Προαγωγών & Τιμητικών Διακρίσεων   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Δράσεις Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας»     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς    εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη τμήματος νεότητας στο Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανοιχτό κάλεσμα για την εγγραφή νέων εθελοντών κοινότητας από το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Ε.Ε.Σ. Αθήνας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της «ΚΟΡΟΝΙΩΤΙΣΣΗΣ» Με τη συμμετοχή εθελοντών και των Τριών Σωμάτων του Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διεξαγωγή Ομάδας Εστιασμένης Συζήτησης (ΟΕΣ) στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού     εδώ.

 

 

Αθήνα, 24 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με τον Βουλευτή Επικρατείας, κ. Γιώργο Σταμάτη  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Στην 33η Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών