Αρχική σελίδα   » Δελτία Τύπου 2024-23

-2024- 

 

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eκδήλωση Ανασκόπησης του Εθελοντικού Έργου & κοπής πίτας των Εθελοντών Ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη πανελληνίου πρωταθλήματος τοξοβολίας κλειστού χώρου, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί & οι Εθελοντές Ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. συνοδεύουν στο θέατρο τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δωρεά παιχνιδιών από τον Ε.Ε.Σ. στο ειδικό σχολείο για τον αυτισμό. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κόβει πίτα για τους άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά υλοποιώντας παράλληλα δράση ενεργητικής προσέγγισης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βιωματικό Σεμινάριο για το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την παράσταση «UNDERGROUND» παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Ατόμων και Οικογενειών του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νέας Σμύρνης.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ενημέρωση για πρώτες βοήθειες στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για την παραβατικότητα των ανηλίκων διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Τρικάλων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 20
 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και το έργο του Ερυθρού Σταυρού στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Βασιλόπιττας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το ιστορικό κτίριο του Γερουλάνειου Ιδρύματος στην καρδιά της Αθήνας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εθελοντική Αιμοδοσία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου από το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 15 Φεβρουαρίου- Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου Δράση του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λευκάδος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση τροφίμων στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πειραιά.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του «22ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τιμήθηκε το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Άρτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου με μεγάλες δράσεις σε Πλατεία Συντάγματος και Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Π.Τ. Ιωαννίνων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ. στην πόλη του Άργους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άρτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την αντιπολεμική παράσταση «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ», παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καβάλας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ΠΑΕ Ατρόμητος διοργανώνουν μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στο Περιστέρι (18/2) πιέστε εδώ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απέστειλε μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια (20 τόνοι) στη Γάζα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.


Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνήψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - LEGO LEAGUE Eduact Πρωτάθλημα Ρομποτικής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου με τους ένοικους του Ψυχιατρικού Ξενώνα «Αλκυονίδα». Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας στο πλευρό των αστέγων της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σητείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ενημέρωση για πρώτες βοήθειες στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει οικονομικά τα πλημμυροπαθή νοικοκυριά των Κοινοτήτων Μαγουλίτσας, Ριζοβουνίου, Κρανέας, Μαγούλας, Αγναντερού και Παλαιοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλμυρού την Τετάρτη 31/ 01/2024.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ευαισθητοποίησης για τον εθελοντισμό Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου στο 33ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με εθελόντριες νοσηλεύτριες του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναύπακτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Ναυαγοσωστών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διάθεση Ιματισμού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στον Ξενώνα ¨ΖΕΦΥΡΟ¨. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βράβευση για το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις στο Γηροκομείο του Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου στο πλευρό των μεταναστών. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δέχθηκε τις ευχαριστίες της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου για την τεράστια συμβολή του στην ανακούφιση των πληγέντων του σεισμού.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για τον Εθελοντισμό και το έργο του Ερυθρού Σταυρού στο 3ο Γυμνάσιο Άρτας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τα πλημμυροπαθή νοικοκυριά των Κοινοτήτων Μαγουλίτσας, Ριζοβουνίου, Κρανέας, Μαγούλας, Αγναντερού και Παλαιοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή πίτας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς .   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Α’ Βοηθειών στους εργαζόμενους της ΜΑΡΙΝΑΣ Λευκάδος από το Π.Τ. Λευκάδας Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εξακολουθεί να προσφέρει ενίσχυση σε άτομα και οικογένειες με επισφαλή στέγη στην περιοχή της Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε . εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας & τελετής Υπόσχεσης – Απονομής Πτυχίων & Βαθμών στους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Βράβευση Φορέων, Επιχειρήσεων, Σχολείων -. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή ειδών Πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων το Σάββατο στην Κατερίνη.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Κοιν. Υπηρεσίας Ε.Ε.Σ. Αγρινίου στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός πραγματοποίησε μεγάλη περιβαλλοντική δράση με μαθητές στον Υμηττό (2/2). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Ιανουάριο 2024. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή της πίτας περιφερειακού τμήματος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου του Ε.Ε.Σ.   Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδεύσεις Ιανουαρίου 2024 από τον Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4/2). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παροχή υπηρεσιών από το Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Πάτρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στους Ουκρανούς της Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περίπολος για την κακοκαιρία από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter ΚΑΠΗ Ε.Ε.Σ.. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία μουσική συναυλία με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών στη Θεσσαλονίκη.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

 

 

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ετιμήθη στην εκδήλωση του CNN Greece για τον θεσμό «Πρόσωπα».  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διαλέξεις Πρώτων Βοηθειών Από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4/2) . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενίσχυσε 180 άστεγους συμπολίτες μας με έκτακτη δράση στο κέντρο της Αθήνας.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημέρωση στις πρώτες Βοήθειες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κέρκυρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με θετικό "πρόσημο" ο απολογισμός των πεπραγμένων και Ερυθροσταυρικά μηνύματα, η λιτή εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Π.Τ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Θεσσαλονίκης σε στρογγυλή τράπεζα συνεδρίου του Τμήματος Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών σπουδών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - E.E.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας Πρόγραμμα Βοήθειας σε Αστέγους.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου στο Μεσολόγγι. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιβαλλοντικές δράσεις εθελοντών Νεότητας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ρόδου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει έκτακτη δράση υποστήριξης αστέγων στην Αθήνα λόγω ψύχους. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έκτακτη δράση ενεργητικής προσέγγισης αστέγων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους αστέγους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (28/1). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του τμήματος Νεότητας Ε. Ε.Σ. Ρόδου σε δραστηριότητες. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Mαθήματα Πρώτων Βοηθειών στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Τσαγκαράδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eνημερωτικό Δελτίο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη περιβαλλοντική δράση με μαθητές στον Υμηττό (2/2). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο ΚΑΠΗ, παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναύπακτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας & ΘεσσαλονΙκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Περιστερίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμβάλει καθοριστικά στην ένταξη των προσφύγων/μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διένειμε εκ νέου25.000 εμφιαλωμένα μπουκάλια νερό στους πολίτες της Ζακύνθου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνα βουνού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη των ωφελούμενων των δομών του Δήμου από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήριο  του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν σε εκπαίδευση της Νέας Οδού για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενισχύει τους 146 μετανάστες που έφτασαν στην Κρήτη το τελευταίο τριήμερο (19-21/1). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία εκδήλωση για τις Πρώτες Βοήθειες στο Μετρό Συντάγματος. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων Πιστοποίηση με Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών στους πρωτοετείς φοιτητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση θεωρητικής εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετέχει με κλιμάκιο εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών στις έρευνες για τον εντοπισμού του αγνοούμενου στα Κρεστενά.  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου “Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ” – Προσφορά ειδών ένδυσης & τροφίμων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιμόρφωση στους εκπαιδευτικούς - στελέχη της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε. Ε.Σ. Τρίπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 15 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υπενθυμίζει την αξία της προσφοράς των Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Ε.Ε.Σ. στην κοινωνία. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών στις ΠΒ στις Σπέτσες από τον Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε  εδώ.


Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2024


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΣΕΔ: Οδηγός Διεξαγωγής Ομάδας Εστιασμένης Συζήτησης (ΟΕΣ). Για να διαβάσετε τον οδηγό πατήστε εδώ.

Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή της ομάδας Συμμετοχικότητας, Επικοινωνίας και Δέσμευσης (ΣΕΔ) του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο διεθνές CEA Peer-Learning Session. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμού του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου στα Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα της περιοχής. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Δεκέμβριο 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λήμνου . Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοσχάτου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

 

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ξεκινά τις επόμενες ημέρες η προσφορά Δεμάτων Αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σύρου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Χριστουγεννιάτικες δράσεις εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανελληνίου Διασυλλογικού Κυπέλλου Παγκρατίου Αθλήματος “Ε’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2023” από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημέρωση μαθητών για τον εθελοντισμό, τις δράσεις & το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Παραχώρηση βιβλίων στο Δημοτικό Σχολείο Χιδήρων -  Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων για τα Χριστούγεννα από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υπηρεσία στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - NEWSLETTER Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ..

 

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2024

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και το 2023. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διένειμε πρωτοχρονιάτικα «γεύματα αγάπης» στους άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά (30/12). Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορταστικές εκδηλώσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων στα Νοσοκομεία της πόλης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτική παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ράχης Πιερίας «Τα Πάτρια» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συγκέντρωση και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πατρών σε ευάλωτους συμπολίτες μας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας Ε.Ε.Σ. στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση – εορταγορά που διοργάνωσε το Β΄ Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων Αθήνας Ε.Ε.Σ. στην υπαίθρια εορταστική εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας. Για να διαβάσετε περισσότερα πιέστε εδώ.

 

 

 


-2023-

 

 

 

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αγρινίου    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη εκπαίδευσης εθελοντών Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων     εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης   
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση συλλογής και διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τις ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοινωνικής Υπηρεσίας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λάρισας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοντά στην Τρίτη Ηλικία τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της Ξάνθης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επιμορφωτικό σεμινάριο σε φοιτητές από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 21η ενημερωτική εσπερίδα εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προςφορά δώρων ενόψει των Χριστουγέννων στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου της πόλης από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας      εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ΣΤΑΣΥ ΑΕ συνήψαν Μνημόνιο Συνεργασίας   
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενίσχυσε τους αστέγους της Αθήνας ενόψει των εορτών  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θήβας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πραγματοποίηση Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας, στο πλαίσιο του Προγράμματος EU4Health    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά υποδημάτων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων   εδώ.


Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορταστική εκδήλωση των Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. για τα παιδιά του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Βούλας (ΠΑΑΠΑΒ)    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε. Σ. Κισσάμου     εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον μήνα Νοέμβριο 2023  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αγιασμός του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Σάμου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Συμμετοχή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στις έρευνες για τον εντοπισμό νεαρής γυναίκας"   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων ΄΄Dirfys Trail Run΄΄ από Εθελοντές Σαμαρείτες Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας  εδώ.

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού» με μεγάλη εορταστική δράση στο Σύνταγμα   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη και παροχή φροντίδας σε αφίξεις μεταναστών του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου     εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου και υγειονομική κάλυψη δράσης για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προσφορά τροφίμων και ειδών Α’ ανάγκης σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από το Π.Τ. Λάρισας  εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας στήριξε τους αστέγους της πόλης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πτολεμαΐδας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρικάλων   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ξεκινά τις επόμενες μέρες η διανομή Πακέτων Αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βόλου για τις γιορτές     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και o ΣΦΕΕ πραγματοποιούν μεγάλη δράση υποστήριξης των παιδιών του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες στη Βούλα Αττικής (14/12)    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη ομάδας ωφελούμενων της Υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - ΚΠΙΣΝ     εδώ.


Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ Αγρινίου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άρτας   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άρτας  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας στο Μηχανολογικό Εξοπλισμό εδώ. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον μήνα Νοέμβριο 2023   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μαθήματα βασικής υποστήριξης ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή (BLS/AED) από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Λευκάδας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημέρωση μαθητών του Νηπιαγωγείου Κάτω Τρίτους για τον εθελοντισμό, το ανθρωπιστικό έργο & τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στην τελετή Απονομής Πτυχίων, Βαθμών και Τιμητικών Διακρίσεων στους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter ΚΑΠΗ Ε.Ε.Σ.    εδώ.


Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) από τον Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Άργους  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του AIDS   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διαλέξεις Πρώτων Βοηθειών από τον Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρώτες βοήθειες στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ρεπανιδίου από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε .Σ. Λιβαδειάς εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνα και συνδρομή σε μετανάστες από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρικάλων εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 3 Δεκεμβρίου : «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και Ε.Ε.Σ.»   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας» σε πολίτες, φορείς και συλλόγους από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού   εδώ.

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη του Ερυθρού Σταυρού στη δράση Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής εξέτασης μαθητών του Δ. Αρταίων από την μονάδα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του «Χαμόγελο του Παιδιού»  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 25 Νοεμβρίου : Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη από τον Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης στην γιορτή της Αγίας Αικατερίνης εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Λευκάδα  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην πόλη των Τρικάλων εδω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει τους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρικάλων   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών σε Α΄. Βοήθειες 18/19 Νοεμβρίου 2023 από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μαζί με την Ομάδα Αιγαίου στην ακριτική Σαμοθράκη εδώ.


Αθήνα, 29 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Διαχείριση και Αντιμετώπιση Σχολικού Εκφοβισμού. Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας εδω
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ- Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying). εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -«Ενημερωτική δράση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και μετρήσεις σακχάρου απότο Π.Τ. Γρεβενών του Ε.Ε.Σ.»  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης για τον Ζαχαρώδη Διαβήτη από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Πάτρας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε Ημερίδα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τη Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στην Θεσσαλονίκη  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης στην Ημερίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.)  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην τελετή Υπόσχεσης, Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών των Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ξάνθης  εδώ.


Αθήνα, 27 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δελτίο Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης     εδώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προκήρυξη Διεξαγωγής Ναυαγοσωστικών Αγώνων Ε.Ε.Σ. OPEN, (HELLENIC RED CROSS LIFESAVING, OPEN)  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Παρακολούθηση σεμιναρίου από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δελτίο Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

Αθήνα, 24 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άσκηση εκκένωσης του Νοσοκομείου Χατζηκώστα στα Ιωάννινα    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επέμβαση εθελοντών Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας σε τροχαίο ατύχημα  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή υπόσχεσης Εθελοντών Τομέα Υγείας & Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Π. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σερρών  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Ψυχοεκπαιδευτικό Σεμινάριο στον Ουκρανικό πληθυσμό στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Παιδικής Κακοποίησης» από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσ/νίκης  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζει το αξιέπαινο έργο μέσα από τις δράσεις….  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνδρομή του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη   εδώ.


Αθήνα, 23 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο Δήμο Καλλιθέας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σακχαρώδης Διαβήτης Προλαμβάνουμε – Αλλάζουμε τρόπο ζωής από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομικές καλύψεις από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και εκπαιδευτικά Προγράμματα Α’ Βοηθειών του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Tμήματος Κορίνθου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κοζάνης Συμμετοχή εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού του Π.Τ. Κοζάνης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου   
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρώτες βοήθειες και χρήση απινιδωτή στο Σύλλογο Ε.Μ.Α.Σ. Παναγιάς   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση Εθελοντών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Ημερίδα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τη Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών στην Θεσσαλονίκη (25/11)   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου από τους Εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ  εδώ.


Αθήνα, 17 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 19η Νοεμβρίου : «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Κακοποίησης» 20η Νοεμβρίου : «Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού»     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υφυπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Ράπτη  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτική εισήγηση στους φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης  
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ενημερωτικό δελτίο υπηρεσίας ψυχικής υγείας ψυχοκοινωνικής στήριξης ατόμων και οικογενειών   εδώ.


Αθήνα, 16 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλμυρού  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .«15 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας - Πνευμονολογικό Ιατρείο Εκπαιδευτικού Υγειονομικού Σταθμού Καλλιθέας»    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δελτίο τύπου Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικά προγράμματα μηνός Οκτωβρίου από τον Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Άργους
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη από το Π.Τ. Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ.»   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α “Η ΚΥΨΕΛΗ”  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - .Δράσεις του Π.Τ. Ε. Ε.Σ. Καστοριάς εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Συμμετοχή του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στις έρευνες για τον εντοπισμό νεαρού άνδρα"    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας σε άσκηση  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Πραγματοποίηση δράσης για την Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη, από το Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης» 
εδώ. 

 

Αθήνα, 14 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Διαβήτης ενηλίκων: Πρόληψη, Φροντίδα και Εκπαίδευση του ατόμου και της οικογένειας από τις Υπηρεσίες ‘’Νοσηλεία στο Σπίτι’' του Ε.Ε.Σ.»  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ε.Ε.Σ. στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη Κύησης (ΣΔΚ)    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών του Π.Τ. Ε.Ε. Σ. Φλώρινας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Υγειονομική κάλυψη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έδωσε βροντερό και δυναμικό παρόν στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει την εκστρατεία Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο Δήμο Αχαρνών (Μενίδι)   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Παιδικός Διαβήτης : Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση της οικογένειας από τις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Ε.Ε.Σ.»
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Συμμετοχή εθελοντών του Τομέα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης στο Thessaloniki #JobFestival 2023»  εδώ.


Αθήνα, 6 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σητείας τον Οκτώβριο 2023  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην εκδήλωση της 28ης Οκτωβρίου του Π.Τ. Ε. Ε.Σ Σπάρτης
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει τις δράσεις υποστήριξης αστέγων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας  εδώ.


Αθήνα, 3 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη της «3ης Γιορτής Μελιού» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κατερίνης  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κω τον Οκτώβριο 2023
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου – Παρέλαση και Κατάθεση στεφάνων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λαμίας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για σκύλους    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θεατρικό δρώμενο: «Μία ημέρα στην Αθήνα του 1941»   εδώ.


Αθήνα, 2 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2023 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Άργους   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκλήρωση νέας εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός του Πολιούχου της Λαμίας, Ευαγγελιστή Λουκά & εορτασμός της απελευθέρωσης της πόλεως από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λάρισας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λάρισας στην κατάθεση στεφάνων εν όψει της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Π.Τ. του Ε.Ε.Σ Πτολεμαΐδας στο συνεορτασμό των Ελευθερίων της Πτολεμαϊδας και της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2023 από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Τρίπολης εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη ευάλωτων ομάδων από το Π. Τ. Χανίων ΕΕΣ     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ομιλία για τα πλημμυρικά φαινόμενα από το Π. Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ζωγράφου στην επέτειο του Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου    εδώ.


Αθήνα, 1 Nοεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός εξακολουθεί να προσφέρει υποστήριξη σε άτομα και οικογένειες με επισφαλή στέγη στην περιοχή της Θήβας   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την IFRC υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα DREF training και kick off meeting  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)» από το Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κατερίνης εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη σε ποδηλατάδα από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρουσίαση Α’ Βοηθειών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιβαλλοντικές δράσεις του Τομέα Νεότητας Ε.Ε.Σ. .εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Ομιλία με θέμα: «Η προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Εθελόντριας Νοσηλεύτριας στον πόλεμο του 1940»    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον πυροσβέστη που τραυματίστηκε το καλοκαίρι στη μάχη με τις φλόγες στο Κανδήλι Μάνδρας     εδώ.


Αθήνα, 31 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε διεθνές συνέδριο για την κλιματική αλλαγή με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου από Ευρώπη και Κεντρική Ασία  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Καστοριάς εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Συμμετοχή στη «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Κατερίνης
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Κορίνθου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στον εορτασμό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου    εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νάουσας .εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Υγειονομική κάλυψη στην Εκδήλωση «14η Γιορτή Μελιού», από εθελοντές του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Φιλοξενία των ωφελούμενων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων    εδώ.


Αθήνα, 27 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήρια επιστολή από το Περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του Ε.Ε.Σ. προς το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άρτας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Απολογισμός δράσης συγκέντρωσης σχολικών ειδών στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκπαίδευση πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας από τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελετή Απονομής Πτυχίων, Προαγωγών & Τιμητικών Διακρίσεων   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Δράσεις Τομέα Υγείας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας»     εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς    εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μεσολογγίου
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έναρξη τμήματος νεότητας στο Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Μοιρών εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανοιχτό κάλεσμα για την εγγραφή νέων εθελοντών κοινότητας από το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Ε.Ε.Σ. Αθήνας    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της «ΚΟΡΟΝΙΩΤΙΣΣΗΣ» Με τη συμμετοχή εθελοντών και των Τριών Σωμάτων του Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διεξαγωγή Ομάδας Εστιασμένης Συζήτησης (ΟΕΣ) στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού     εδώ.

 

 

Αθήνα, 24 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με τον Βουλευτή Επικρατείας, κ. Γιώργο Σταμάτη  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Στην 33η Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σάμου    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "Εκπαιδεύσεις, από την Κινητή Ομάδα Υγείας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, στο Ουκρανικό σχολείο της Θεσσαλονίκης"   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Φιλοξενία των ωφελούμενων του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων από το Π. T. E.E.Σ. Χανίων
 εδώ.

 

Αθήνα, 23 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» με τη συνδρομή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Άργους  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στην Πλατεία Συντάγματος (25/10) εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου στα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για σκύλους    εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παραλαβή ενός Container για τις ανάγκες του Π.Τ. Ε. Ε.Σ. Δράμας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Επίσκεψη στον Ψυχιατρικό Ξενώνα Αλκυονίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανθρωπιστική βοήθεια από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στους πληγέντες με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο της Π .Ε. Καρδίτσας   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων από τους Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφ. Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας σε ψυχικά Ασθενείς στη ψυχιατρική Δομή ΑΡΓΙΣΣΑ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
 εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών στην συναυλία του «Bloody Hawk»   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πειραιά, διοργανώνει στο Πειραϊκό Σύνδεσμο, εκδήλωση με θέμα: <<Η προσφορά του Ε.Ε.Σ στο έπος του 1940 >>  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ . Ε.Ε.Σ. Πύργου   εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης!
 εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. και του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Σαλαμίνας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη σε οικογένειες από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.  εδώ.

 

Αθήνα, 18 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δέματα αγάπης για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Φλώρινας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κατερίνης συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λευκάδος    εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ναυπάκτου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παραλαβή ειδών πρώτης ανάγκης από το 2ο Γυμνάσιο Μεγάρων  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς από το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας  εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Δράσεις Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πειραιά εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σύρου  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Προσφορά στις Φυλακές Αγυιάς από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χανίων  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πραγματοποίηση εργαστήριου Ανθρωπιστικής Διπλωματίας στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων στην Αθήνα από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου   εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 18η Οκτωβρίου - Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων εδώ.

 

Αθήνα, 13 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Eυχαριστήριο από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα πραγματοποιήσει δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στη Σαλαμίνα εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας   εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη Γύρου Λίμνης από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιωαννίνων Έγκαιρη και καταλυτική η παρέμβαση των εθελοντών Σαμαρειτών εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή στην υποδοχή και λιτάνευση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στα Ιωάννινα  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπηρεσίας Ε.Ε.Σ. Γραφείο πληροφόρησης και εξυπηρέτησης ασθενών και συνοδών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  «Επίσκεψη του ποδοσφαιριστή κ. William Troost Ekong στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Θεσσαλονίκης»   εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 
Στήριξη Δομής Χαραυγή και ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ από το Π. Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ. εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Τρίτη Ηλικία στην Πλατεία Συντάγματος (18/10)  εδώ


Αθήνα, 11 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη αγώνων Ποδοσφαίρου ΠΑΣ Λαμίας – Παναιτωλικού και ΠΑΣ Λαμίας-ΟΦΗ  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας που διοργάνωσε η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν Αργολίδας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα Κινητής Δανειστικής Βιβλιοθήκης της Κοινωνικής Υπηρεσίας Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Λάρισας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας   εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Tα στατιστικά στοιχεία Ιατρείου-Σταθμού Πρώτων Βοηθειών Ακρόπολης και Ηρωδείου
 εδώ


Αθήνα, 10 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεχής η παρουσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας στους πληγέντες του Νομού Καρδίτσας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κιλκίς   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Υγειονομική κάλυψη στο Φεστιβάλ Θερμοπύλεια 2023»   εδώ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απέστειλε 80.000 εμφιαλωμένα νερά και 50 τόνους ανθρωπιστικού υλικού στους πληγέντες της Θεσσαλίας   εδώ.


Αθήνα, 9 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Τ. Ε.Ε.Σ . Ρεθύμνου   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη αστέγων από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Χανίων  εδώ.


Αθήνα, 6 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πολύτιμη και ουσιαστική η παρουσία Εθελοντών και Νοσηλευτριών του Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. στο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών της Ακρόπολης    εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική και ναυαγοσωστική κάλυψη από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Newsletter της υπηρεσίας βοήθεια στο σπίτι του Ε.Ε.Σ. του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας 
εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δράσεις του Π.Ε. Ε.Ε.Σ. Πειραιά   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υγειονομική κάλυψη του 41ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ από το Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης   εδώ

Αθήνα, 5 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τρίτη αποστολή βοήθειας από το τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας  εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσέφερε στιγμές χαράς και αγάπης στους τετράποδους φίλους μας που νοσηλεύονται στο Κτηνιατρικό Κέντρο - Φλαράκος Μιχαήλ   εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας 35 τόνων για τους πλημμυροπαθείς από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία από το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήριο από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Βόλου προς τα Public  εδώ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στήριξη ωφελουμένων Ψυχιατρικών Δομών από το Π.Τ. Χανίων Ε.Ε.Σ.   εδώ.

Αθήνα, 4 Oκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τριπόλεως  εδώ.