Συγχαρητήρια από την Επιτροπή Συμμόρφωσης και Διαμεσολάβησης της Δ.Ο.Ε.Σ. προς τον Ε.Ε.Σ.
Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποφάσισε την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, στην τακτική του συνεδρίαση, την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί με σκοπό να διενεργηθούν αρχαιρεσίες με βάση το νέο του Καταστατικό, στις 17 Φεβρουαρίου. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ορίσθηκε η 31η Μαρτίου 2019.
Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Ε.Ε.Σ. Ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία και τους τρόπους εγγραφής.
Το νέο Καταστατικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των Μελών του, στις 2 Δεκεμβρίου 2018, με ευρεία πλειοψηφία, έλαβε την επικύρωσή του από την αρμόδια Δικαστική Αρχή. Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε άμεσα πανελλαδική εκστρατεία για την εγγραφή νέων μελών.
Ντοκιμαντέρ για τον Ε.Ε.Σ.
Ολοκλήρωση Προγράμματος Οικονομικής Ενίσχυσης ΕΕΣ
Βράβευση Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας ΕΕΣ Πάτρας

Ντοκιμαντέρ με την ανταπόκριση του Ε.Ε.Σ. στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής και της Κινέτας, μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις πυρόπληκτες περιοχές των Δήμων Μαραθώνα, Ραφήνας - Πικερμίου, Μεγαρέων. Από το πρόγραμμα ενισχύθηκαν 617 πυρόπληκτα νοικοκυριά.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων για τα "Πρόσωπα της Χρονιάς 2018" του θεσμού της Εφημερίδας "Πελοπόννησος".