Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω πραγματοποίησε τελετή απονομής πτυχίων και διαβαθμίσεων σε Εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας και του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών.
Δυναμικό "παρών" έδωσαν Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής και του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ, στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.
Το Τμήμα Σαμαρειτών Διασωστών Ε.Ε.Σ. Κορίνθου συμμετείχε σε άσκηση αντιμετώπισης καταστροφών με αφορμή τον εορτασμό των 190 χρόνων από την ίδρυση του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού Ξηράς.
Εκπαίδευση παροχής Πρώτων Βοηθειών σε στελέχη της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim HELLAS πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ.
Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΕΣ & Υπουργείου Παιδείας
«ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ»
Δημόσια Διαβούλευση Στρατηγικής 2020-2025 του ΕΕΣ

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. συναντήθηκε εκ νέου με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με σκοπό την συζήτηση του περιεχομένου του Μνημονίου Συνεργασίας.

Καθήκον και υποχρέωση της Διοίκησης του Ε.Ε.Σ, από την πρώτη ημέρα εκλογής της, είναι να επιλυθεί, κατά απόλυτη προτεραιότητα, το ζήτημα της απένταξης του Ε.Ε.Σ. από τους κόλπους της Διεθνούς κοινότητας Ε/Σ και Ε/Η.

Κάλεσμα σε Δημόσια Διαβούλευση για τη Στρατηγική 2020-2025 του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.