Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

Για τον αναγεννημένο Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος τιμά τη μακρόχρονη παράδοση και ιστορία του, προσφέροντας βοήθεια σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός, κατά τη φιλοξενία του στην εκπομπή "Αταίριαστοι" της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής των Θεοφανείων.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα, από το 1:23:40, πιέζοντας εδώ

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. μίλησε εκτός των άλλων για τα προγράμματα και τις δράσεις του Οργανισμού για το νέο έτος, όπως για παράδειγμα για την ουσιαστική στήριξη που προσφέρεται σε ευάλωτα νοικοκυριά στα Ιωάννινα, το Κιλκίς, τη Χαλκίδα και τον Πειραιά, μέσω της διάθεσης χρεωστικών καρτών, προκειμένου αυτά να καλύψουν άμεσες ανάγκες τους, ιδιαίτερα τους δύσκολους χειμερινούς μήνες (πληρωμή ηλεκτρικού ρεύματος και θέρμανσης, αγορά ειδών ένδυσης και υπόδησης, ειδών πρώτης ανάγκης, κλπ).

Η εκπομπή έκλεισε με ένα πολύ περιεκτικό βίντεο σχετικά με τη σπουδαία δράση του Κοινωνικού Ξενώνα Αστέγων, ο οποίος λειτουργεί από τον Ε.Ε.Σ. στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας, παρέχοντας υπηρεσίες στέγασης, σίτισης, ψυχοκοινωνικής στήριξης, νοσηλευτικής φροντίδας και ασφάλειας σε αστέγους συμπολίτες μας (μεμονωμένα άτομα και οικογένειες με ανήλικα), με προοπτική την κοινωνική και επαγγελματική τους επανένταξη.

<< Επιστροφή