Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΑΠΗ Ε.Ε.Σ.

Tην Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η επίσημη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ηρακλείου Αττικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενός προγράμματος ιδιαίτερα αγαπητού στην ευρύτερη κοινότητα, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Δείτε βίντεο με την καθημερινότητα των μελών του ΚΑΠΗ/ΕΕΣ πιέζοντας εδώ
(Κινηματογράφηση - Επεξεργασία: Μάριος Γιαννιώτης)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Αυγερινός απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ενώ παράλληλα εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν τα στελέχη και το προσωπικό του συγκεκριμένου Προγράμματος του Ε.Ε.Σ., το οποίο παρά τις δυσκολίες συνεχίζει να λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο.

Ο κ. Αυγερινός υπογράμμισε  επίσης την άριστη συνεργασία του Ε.Ε.Σ. με τον Δήμο Ηρακλείου ιδιαίτερα σε θέματα ανθρωπισμού, εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαριάννα Ζούρου και Δέσποινα Αϊβατζίδου, η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. κ. Ζέφη Θανάσουλα, καθώς και οι εθελοντές ιατροί - συνεργάτες του Προγράμματος κ.κ. Ιωάννης Παπαθεοδώρου και Ιωάννης Βαζάκης.

Την εκδήλωση του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ηρακλείου Αττικής παρουσίασε η κρατική τηλεόραση στο σημερινό της μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων στις 12:00. Στην τηλεόραση της Ερτ1 μίλησε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, o οποίος και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια "επανίδρυσης και επανεκκίνησης" που έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια στον Οργανισμό, σύμφωνα πάντοτε με τις Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα της Ερτ1 (από το 40:20), πιέζοντας εδώ

Ο Dr. Αυγερινός χαρακτήρισε την πορεία που έχει χαραχθεί "ανοδική" και εξέφρασε την ελπίδα ότι "με τη συνένωση των υγιών δυνάμεων θα δημιουργήσουμε έναν Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διάφανο, απόλυτα ισχυρό και αποτελεσματικό".

<< Επιστροφή