Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Συνεντεύξεις Προέδρου Ε.Ε.Σ. σε ΚΡΗΤΗ TV & ΕΡΤ3

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και περιεκτική συνέντευξη παραχώρησε την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" του τηλεοπτικού σταθμού ΚΡΗΤΗ TV, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος.

Για να ακούσετε τη συνέντευξη, πιέστε εδώ

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. μίλησε στη δημοσιογράφο του σταθμού κ. Νικολέτα Σφακιανάκη για τον σκοπό της τετραήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, η οποία περιλαμβάνει σειρά επαφών με τα Περιφερειακά Τμήματα του Ε.Ε.Σ. που δραστηριοποιούνται στο νησί, για το όραμά του για την επόμενη ημέρα στον ιστορικό Οργανισμό, για τις προκλήσεις και τη διαχρονική ανθρωπιστική αποστολή του Ε.Ε.Σ.

Ο κ. Οικονομόπουλος, σε συνέντευξή του, επίσης, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στην ΕΡΤ3, στους δημοσιογράφους κ.κ. Χάρη Αρβανιτίδη και Έλσα Ποιμενίδου (εκπομπή "Καθημερινά και Απλά") μίλησε για τη νέα εποχή που σηματοδοτεί η πρόσφατη εκλεγμένη Διοίκηση στον μεγαλύτερο και αρχαιότερο ανθρωπιστικό Οργανισμό της χώρας μας.

Για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη (από το 00:44:50 και μετά), πιέστε εδώ

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. υπογράμμισε μεταξύ άλλων την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει στην ενίσχυση του τριγώνου συνεργασίας που περιλαμβάνει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ελληνική Πολιτεία και το Διεθνές Κίνημα  Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

 

 

 

 

<< Επιστροφή