Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Eπιστολές Προέδρου Δ.Ο.Ε.Σ. και Εισηγητή CMC

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Κύριο Ανδρέα Μαμαντόπουλο

Πρόεδρο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Γενεύη, 13 Νοεμβρίου 2018

Αγαπητέ κύριε Μαμαντόπουλε,

Ευχαριστώ για την επιστολή σας της 7ης Νοεμβρίου 2018. Έχουμε λάβει γνώση της απόφασης του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σχετικά με την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Εκ μέρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια.

Ελπίζουμε ότι υπό την Προεδρία σας ο Ε.Ε.Σ. θα δράσει τάχιστα τους κρίσιμους μήνες που έπονται και θα ολοκληρώσει το συμφωνηθέν με τη Δ.Ο.Ε.Σ. σχέδιο δράσης, το οποίο θα οδηγήσει στην ανάκαμψη, έτσι ώστε ο Ε.Ε.Σ. να επανέλθει ως μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ε.Σ. και Ε.Η.

Πιστεύουμε ότι το Κ.Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. δύναται να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση και να επαναφέρει στη χώρα σας ένα δυνατό Ερυθρό Σταυρό που η Ελλάδα χρειάζεται και αξίζει να έχει. Υπολογίζουμε στη δέσμευση όλων των μελών και των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να αλλάξουν την παρούσα κατάσταση.

Η Επιτροπή Διαμεσολάβησης και Συμμόρφωσης είναι έτοιμη να σας παρέχει καθοδήγηση και να επιβλέπει τις εξελίξεις σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ο.Ε.Σ.

Με εκτίμηση,
Francesco Rocca

Διαβάστε το αγγλικό κείμενο της επιστολής, πιέζοντας εδώ


ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ

Κύριο Ανδρέα Μαμαντόπουλο
Πρόεδρο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Γενεύη, 13 Νοεμβρίου 2018

Αγαπητέ κύριε Μαμαντόπουλε,

Ευχαριστώ για την επιστολή σας της 8ης Νοεμβρίου 2018 και για την πληροφόρηση της Επιτροπής Συμμόρφωσης και Διαμεσολάβησης σχετικά με την απόφαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου να σας εκλέξει Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η Επιτροπή σάς εύχεται κάθε επιτυχία στο μακρύ δρόμο που έχετε μπροστά σας και δεσμεύεται να συνεργαστεί μαζί σας σε κάθε σας βήμα.

Η προσδοκία του Ερυθροσταυρικού Κινήματος είναι ο Ε.Ε.Σ. να υλοποιήσει τον οδικό χάρτη και είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς το γεγονός ότι το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ έχει δεσμευτεί για αυτό.

Η Επιτροπή Συμμόρφωσης και Διαμεσολάβησης παραμένει στη διάθεσή σας για κάθε συμβουλή και θα συνεργάζεται στενά ώστε να επιβλέπει την πρόοδο, όπως αυτή εντέλλεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Προκειμένου η Επιτροπή να δράσει αρμοδίως, ελπίζουμε να λάβουμε σύντομα λεπτομερές πρόγραμμά σας για κάθε βήμα του σχεδίου δράσης.

Wolfgang Kopetzky
Εισηγητής Επιτροπής Συμμόρφωσης και Διαμεσολάβησης

Διαβάστε το αγγλικό κείμενο της επιστολής, πιέζοντας εδώ

<< Επιστροφή