Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Ε.Ε.Σ., πιέζοντας εδώ

1. Συμπληρώστε την Αίτηση με τα στοιχεία σας.

2. Υπογράψτε την Αίτηση.

3. Υποβάλετε την Αίτηση στο Περιφερειακό Τμήμα της περιοχής της κατοικίας σας ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας ή, εάν δεν υπάρχει, στο πλησιέστερο Περιφερειακό Τμήμα.

Μαζί με την Αίτηση καταβάλετε το εφάπαξ ποσό της εγγραφής των 10 ευρώ (οι πιστοποιημένοι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. εξαιρούνται της καταβολής του εφάπαξ ποσού) και το ποσό των 10 ευρώ της ετήσιας συνδρομής για το 2019.

4. Μπορείτε να υποβάλετε τη συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Αίτηση, σκαναρισμένη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Περιφερειακού Τμήματος της περιοχής σας ή του Τμήματος Μητρώου Μελών των Κεντρικών Γραφείων (melh_ees@redcross.gr), συνοδευόμενη από το αποδεικτικό της τράπεζας για την καταβολή.

Παρακαλούμε θερμά, όταν πραγματοποιείτε την κατάθεση στην Τράπεζα, να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας, όπως επίσης και το όνομα πατρός και μητρός, για την ορθή ταυτοποίηση των στοιχείων σας και την αποφυγή προβλημάτων εξαιτίας συνωνυμιών.

Τραπεζικός Λογαριασμός

EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.
Αριθμός Λογαριασμού
0026.0240.33.0201122949

IBAN
GR8802602400000330201122949

Στοιχεία Επικοινωνίας Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. αναφορικά με την Καμπάνια Εγγραφής Μελών. Κατεβάστε τον πίνακα πιέζοντας εδώ.

Σας ενημερώνουμε ότι στον παραπάνω πίνακα περιλαμβάνονται σε αλφαβητική σειρά τα Περιφερειακά Τμήματα του Νομού Αττικής τα οποία είναι τα εξής:
- Αγίων Αναργύρων - Καματερού
- Αγίας Παρασκευής
- Βύρωνα
- Ελληνικού -  Αργυρούπολης
- Ζωγράφου
- Ηλιούπολης
- Μοσχάτου
- Νέας Σμύρνης
- Νέας Φιλαδέλφειας
- Πειραιά
- Περιστερίου
- Πετρούπολης
- Πεύκης
- Φυλής

Πληροφορίες:
Τμήμα Μητρώου Μελών Ε.Ε.Σ.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3602410
Email: melh_ees@redcross.gr

<< Επιστροφή