Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από τον Ε.Ε.Σ.

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός με ομάδα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Αθηνών μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας Boehringer Ingelheim Ellas στην Καλλιθέα, προκειμένου να γίνει μια σύντομη επίδειξη Πρώτων Βοηθειών στους παρευρισκόμενους εργαζόμενους της εταιρείας (περίπου 150 άτομα).

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Δημήτριος Αναγνωστάκης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. και εξήρε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στη σύντομη ομιλία του, παρουσίασε το έργο, τους στόχους και σκοπούς του νεοεκλεγέντος Κ.Δ.Σ. επισημαίνοντας ιδιαιτέρως το ανθρωπιστικό έργο που συνιστά η παροχή Πρώτων Βοηθειών τονίζοντας ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε εθελοντές παροχής Πρώτων Βοηθειών και να σώσουμε μια ζωή εάν και εφόσον χρειαστεί.

Στη συνέχεια, η ομάδα εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησε επίδειξη Πρώτων Βοηθειών, την οποία παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι δίνοντας την υπόσχεση ότι θα μετάσχουν στο εγγύς μέλλον σε σειρά μαθημάτων, που θα προγραμματίσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

<< Επιστροφή