Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Καθαρισμός παραλίας από τη Δ/νση Νεότητας ΕΕΣ

Η Δ/νση Νεότητας Ε.Ε.Σ., στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών της δραστηριοτήτων και σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού, πραγματοποίησε στις 10 Μαΐου 2019 καθαρισμό παραλίας στην περιοχή του Σχοινιά. Στην δραστηριότητα συμμετείχαν 150 μαθητές και 5 συνοδοί καθηγητές. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος, κ. Αργύρης Λάσκος και η Προϊσταμένη  Δ/νσης  Αθλητισμού  Κ.Ε.Δ.Μ.Α., κα Μαρία Καλιακούδα. Η εν λόγω δράση στοχεύει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και στην ευαισθητοποίηση των μαθητών στο έργο του Ερυθροσταυρικού Κινήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους εθελοντές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για την υγειονομική κάλυψη της δράσης. Επίσης, να ευχαριστήσουμε το Δίκτυο «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS», που μας παρέχει το υλικό (σακούλες απορριμμάτων, γάντια και έντυπο υλικό καταγραφής).

Σε όλους τους μαθητές  και  τους συνοδούς καθηγητές δόθηκαν αυτοκόλλητα του Ε.Ε.Σ., ενώ σε μια ομάδα μαθητών διανεμήθηκαν και μπλουζάκια του Ε.Ε.Σ.

Η δράση αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες παραλίες του Νομού Αττικής.

<< Επιστροφή