Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Εκδήλωση Π.Τ. Βύρωνα για τα 142 χρόνια του Ε.Ε.Σ.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στα Γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βύρωνα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή την Ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πριν από 142 χρόνια, στις 10 Ιουνίου 1877.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Σ., κ. Γεώργιος Σκούμας, το Τακτικό Μέλος & Μέλος Ε.Ε. του Κ.Δ.Σ. του  Ε.Ε.Σ. και Αντιπρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, κ. Ηρακλής Μαρκουίζος, καθώς και η Σύμβουλος του Προέδρου Ε.Ε.Σ. σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, κα Μαρίνα Σταμάτη.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ζωγράφου και Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Ε.Ε.Σ., κα Μαργαρίτα Δαφνή, ο Αντιπρόεδρος και μέλη του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ν. Σμύρνης, μέλη των Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Περιστερίου και Βύρωνα, η Τομεάρχης Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ., κα Παρασκευή Φελέκη, η Διευθύντρια Νεότητας κα Μαρία Καστελάνου, ο Προϊστάμενος Εκπαίδευσης Περιφερειακών Τμημάτων του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. κ. Παναγιώτης Δραγάτης, ο πρώην Αρχηγός και Εκπαιδευτής A' βοηθειών Ε.Ε.Σ. του Τμήματος Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Καίσαρης, καθώς και εργαζόμενοι του Ε.Ε.Σ., ο Υποδιοικητής και Εκπαιδευτής του A' Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, κ. Αλέξανδρος Μεσιμέρτζης, εκπρόσωποι του Δήμου Βύρωνα και εκπρόσωποι εθελοντικών και αθλητικών φορέων του Δήμου μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σύντομη ενημέρωση από τους Τομείς του Ε.Ε.Σ., αναφορικά με το έργο που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, ενώ ακολούθησαν ομιλίες από την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Π.Τ. Βύρωνα, κα Βίκυ Μακρυδάκη και κ. Κωνσταντίνο Μερδενισιανο αντίστοιχα, για την επετειακή ημέρα του Ε.Ε.Σ., καθώς και ομιλίες από τον Πρόεδρο και το Γεν. Γραμματέα του Ε.Ε.Σ.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βύρωνα βράβευσε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό ως τον πρώτο εκλεγμένο με δημοκρατικές διαδικασίες Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορευτικό από τα παιδιά της Νεότητας του Π.Τ. Ν. Σμύρνης, αλλά και με παρουσίαση αντιμετώπισης τραύματος από τον Τομέα Νοσηλευτικής, καθώς και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από τον Τομέα Σαμαρειτών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι παραβρέθηκαν περιμένοντας να τους έχουμε κοντά μας και στις μελλοντικές δράσεις του Τμήματός μας.

<< Επιστροφή