Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Ορκωμοσία νέων Εθελοντών Νοσηλευτικής ΕΕΣ Σπάρτης

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας, έλαβε χώρα η Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων σε Εθελοντές Νοσηλευτικής Τάξεως 2018, του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Σπάρτης.

Παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ε.Σ. κ. Γεώργιου Σκούμα απονεμήθηκαν πτυχία σε 60 Εθελοντές Νοσηλευτικής. Στην  τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιος, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, εκπρόσωποι πολιτικών και πολιτειακών φορέων, τοπικών αρχών, η Πρόεδρος και οι Νοσηλεύτριες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας, Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Τρίπολης, η Τομεάρχης Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. κ. Παρασκευή Φελέκη, η Δ/ντρια Νοσηλευτικής Περιφερειακών Τμημάτων κ. Δέσποινα Φιλιππιδάκη, καθώς και πλήθος φίλων του Ε.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην ομιλία του καλωσόρισε τους νέους Εθελοντές Νοσηλευτικής στην ερυθροσταυρική οικογένεια και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους με την προτροπή να ακολουθούν πιστά τις 7 Θεμελιώδεις Αρχές του Κινήματος.

<< Επιστροφή