Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Συνάντηση Προέδρου ΕΕΣ με στελέχη της ΔΟΕΣ

Με αφορμή τη γενέθλιο ημέρα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Αναπληρώτρια Επικεφαλής του Γραφείου της Δ.Ο.Ε.Σ. στην Ελλάδα - Συντονίστρια Προγραμμάτων της Δ.Ο.Ε.Σ., κα Sofia Malmqvist και η υπεύθυνη Ανθρωπιστικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας της Δ.Ο.Ε.Σ. στην Ελλάδα κα Georgia Trismpioti επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό προσφέροντάς του ως αναμνηστικό δώρο μία ωραία παραστατική αποτύπωση της συνολικής κοινής συνεργασίας του Ε.Ε.Σ. και της Δ.Ο.Ε.Σ. σε όλη την ελληνική επικράτεια, αναφορικά με τη βοήθεια στο τεράστιο θέμα της προσφυγικής - μεταναστευτικής κρίσης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκε, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η πορεία υλοποίησης του "Οδικού Χάρτη", ο οποίος έχει εγκριθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου και η εφαρμογή του αποτελεί το βασικό προαπαιτούμενο για να επανέλθει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη μεγάλη οικογένεια του Διεθνούς Κινήματος.

Εκ μέρους της κας Malmqvist εκφράστηκε η πλήρης διάθεση της Δ.Ο.Ε.Σ. να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στο δύσκολο έργο της αναγέννησης του Ε.Ε.Σ. που ανέλαβε η νέα Κεντρική Διοίκηση.

<< Επιστροφή