Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Τελετή Υπόσχεσης Σώματος Σαμαρειτών Αθηνών

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, το Τμήμα Αθηνών του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών πραγματοποίησε Τελετή Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών, στο ειδυλλιακό θέατρο Δόρα Στράτου, στο Λόφο Φιλοπάππου.

Στην τελετή απονεμήθηκαν στους δόκιμους εθελοντές, που ολοκλήρωσαν τις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις, τα πτυχία τους ως Εθελοντές Σαμαρείτες, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε απονομή Προαγωγών σε παλαιότερους εθελοντές, οι οποίοι συγκέντρωσαν τις ανάλογες εθελοντικές ώρες. Οι συνολικά 42 εθελοντές, που έλαβαν το πτυχίο τους και οι 15 προαχθέντες μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους γιόρτασαν μαζί τη σημαντική αυτή για κάθε εθελοντή ημέρα.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο A' Αντιπρόεδρος του ΚΔΣ του Ε.Ε.Σ. κ. Ηλίας Πετρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΔΣ του Ε.Ε.Σ., κ. Γεώργιος Σκούμας, καθώς και Πρόεδροι και Μέλη των Περιφερειακών Τμημάτων Ζωγράφου, Πεύκης, Βύρωνα, Περιστερίου και Κω.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., στον εγκάρδιο χαιρετισμό που απηύθυνε στους εθελοντές, εξήρε το διαχρονικά σπουδαίο ρόλο που ο Ε.Ε.Σ. έχει διαδραματίσει στη χώρα, αλλά και εκτός συνόρων ενθαρρύνοντας τους νέους εθελοντές να συνεχίσουν να τιμούν με την ανιδιοτελή προσφορά τους το τεράστιο ανθρωπιστικό παρελθόν του Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, η Διοίκηση του Τμήματος Αθήνας απένειμε τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους των εταιριών AUTECO KTEO, NEVMA και THE RANCH, που έμπρακτα και ηθικά στηρίζουν το Τμήμα στις δράσεις του και συμβάλλουν στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των εθελοντών του.

 

<< Επιστροφή