Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
O Ε.Ε.Σ. στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δυναμικό παρόν αναμένεται να δώσει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός στη χώρα μας, με τη συμμετοχή του στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης HELEXPO.

Σε συνέχεια της επιστολής του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς τον Πρόεδρο της ΔΕΘ Helexpo «Για την ευγενική παραχώρηση, δωρεάν, περιπτέρου προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό», η κ. Αικατερίνη Ιωακειμίδου Παλιούρα, μέλος του ΚΔΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συναντήθηκε με την κ. ’ννα Τομπάζη, Exhibitions' Manager της ΔΕΘ HELEXPO και μετά από εποικοδομητική συζήτηση έλαβε την διαβεβαίωση για την παραχώρηση στον Ε.Ε.Σ. δωρεάν χώρου - περιπτέρου.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ευχαριστεί θερμά την κ. Τομπάζη, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΘ HELEXPO που παρέχουν τη δυνατότητα στον Ε.Ε.Σ. να προβάλλει το έργο του, τις δράσεις και τα προγράμματά του, αλλά κυρίως να παρέχει και να εκπαιδεύει στις Πρώτες Βοήθειες το ευρύ κοινό,  κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης ετήσιας εκθεσιακής εκδήλωσης όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και όλης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

<< Επιστροφή