Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Ημερίδα A' Βοηθειών Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Πρώτων Βοηθειών, το Περιφερειακό Τµήµα του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς διοργάνωσε, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας της πόλης.

Στην Ημερίδα, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων, από τη Νοσηλεύτρια και τους Σαµαρείτες - Διασώστες του Τμήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Σκούμας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στο χαιρετισμό του μίλησε για τη σπουδαιότητα της γνώσης Πρώτων Βοηθειών απ' όλους τους ανθρώπους τονίζοντας ότι οι Πρώτες Βοήθειες είναι ύψιστη έκφραση ανθρωπισμού. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στο φετινό μήνυμα της Ημέρας, το οποίο ήταν αφιερωμένο σε όλες εκείνες τις ομάδες συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε αποκλεισμό. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς κ. Συμεών Σπύρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καστοριάς, πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, καθώς και πλήθος κόσμου.

<< Επιστροφή