Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Νέο Τμήμα Σαμαρειτών στο Π.Τ. ΕΕΣ Περιστερίου

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Περιστερίου απέκτησε το δικό του τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών.

Τα εγκαίνια του νεοσυσταθέντος τμήματος, καθώς και η έναρξη της χειμερινής περιόδου, πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.

Το κτίριο που θα στεγάσει το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο Περιστερίου, όπως άλλωστε και το κτίριο που ήδη στεγάζεται το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ., στα δημοτικά καταστήματα έναντι του δημαρχείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από πλευράς Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γεώργιος Σκούμας, το Τακτικό Μέλος και Μέλος Ε.Ε., κ. Ηρακλής Μαρκουίζος και το Τακτικό Μέλος, κα Ευαγγελία Γιακουμάτου. Παρόντες επίσης ήταν, ο Τομεάρχης Εθελοντισμού και Εκπαιδευτής του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ., κ. Σταμάτης Λούρμπας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Περιστεριού, κ. Στράτος Εγγλέζος, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος, στελέχη και εθελοντές του Οργανισμού, καθώς και πλήθος κόσμου.

<< Επιστροφή