Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Τελετή Ορκωμοσίας Εθελοντών Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας 29 Εθελοντών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός ο οποίος απευθυνόμενος στους νέους Εθελοντές, αφού  τους καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του Ε.Ε.Σ. και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο τεράστιο έργο που αναλαμβάνουν, τόνισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης της εθελοντικής προσφοράς μίας από τις Θεμελιώδεις Αρχές του κινήματος μας. Επίσης ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας των εθελοντών ακολουθήσαν οι προαγωγές 6 Εθελοντών Σαμαρειτών με τους βαθμούς Α', Β' και Γ' τάξεως και ακολούθως δόθηκαν έπαινοι σε φορείς, τοπικές αρχές και ιδιώτες για  τη σημαντική συμβολή τους στο Ερυθροσταυρικό έργο και ιδιαίτερα στο έργο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ξάνθης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Τοπικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, εθελοντές και μέλη του Ε.Ε.Σ.

<< Επιστροφή