Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Τελετή Υπόσχεσης Εθελοντών Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου

Τριάντα νέους Εθελοντές υποδέχτηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην Τελετή Υπόσχεσης που πραγματοποίησε το Περιφερειακό  Τμήμα  Ε.Ε.Σ. Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δήμου Διδυμοτείχου, 25  Εθελοντές Σαμαρείτες και 5 Εθελόντριες της Κοινωνικής Πρόνοιας έδωσαν υπόσχεση μπροστά σε πλήθος κόσμου ότι θα προσφέρουν  τις πολύτιμες εθελοντικές υπηρεσίες τους στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον του ακριτικού Έβρου, με ακλόνητη προσήλωση στις αρχές της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος στην ομιλία του καλωσόρισε στην οικογένεια του Οργανισμού τους 30 νέους Εθελοντές στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Ο κ. Αυγερινός στάθηκε ιδιαίτερα στην ουσιαστική εκπαίδευσή τους, κατά την οποία εξοικειώθηκαν με τις Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι πλέον «φέρουν με υπερηφάνεια το διαχρονικό έμβλημα του Ερυθρού Σταυρού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της Υπόσχεσης, η Εθελόντρια Σαμαρείτισσα κα Παπαδημητρίου Δήμητρα, απέδωσε  την Υπόσχεση στην νοηματική γλώσσα.

<< Επιστροφή