Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Συνεργασία Ε.Ε.Σ, ΣΚΑΪ και Περιφέρειας Αττικής

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενώνει τις δυνάμεις του με την Περιφέρεια Αττικής και το "Όλοι Μαζί Μπορούμε", προκειμένου να συλλέξει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες κατοίκους της Αλβανίας.

Για αυτό το λόγο, σήμερα το πρωί και μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι, Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρίσκονται σε 8 σημεία της Αθήνας, με σκοπό τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας από συμπολίτες μας, η οποία αφού μεταφερθεί στην Κεντρική Αποθήκη του Ε.Ε.Σ. και δεματοποιηθεί, θα αποσταλεί στα Τίρανα.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός βρέθηκε σήμερα το πρωί σε ένα από τα σημεία συλλογής, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, στην εκκλησία του Αγίου Σώστη, ώστε να συντονίσει την όλη προσπάθεια και παράλληλα να συγχαρεί τους Εθελοντές του Οργανισμού, που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου από νωρίς το πρωί.

Για να δείτε video από τη δράση, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς και τις δηλώσεις του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πιέστε εδώ και παρακολουθήστε από το 01:05:57'.

<< Επιστροφή