Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Τελετή απονομής πτυχίων Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας διοργάνωσε εκδήλωση, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, για την απονομή πτυχίων σε εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, προαγωγών σε εθελοντές και των τριών Σωμάτων του Ε.Ε.Σ, καθώς και τιμητικών διακρίσεων σε απερχόμενα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Κ.Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. ο Πρόεδρος, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γεώργιος Σκούμας. Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. αφού καλωσόρισε τους νέους εθελοντές στην ερυθροσταυρική οικογένεια ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την άρση αναστολής του Ε.Ε.Σ. από τη Διεθνή Ομοσπονδία και για τα μελλοντικά σχέδια του Οργανισμού. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σημαντικό έργο που επιτελεί το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας στην τοπική κοινωνία.

Επίσης, στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας και των Αρχών, Μέλη του Τμήματος, καθώς και πολλοί φίλοι του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι χειροκρότησαν θερμά τους νέους και τους παλαιούς Εθελοντές.

Για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης από το evripos-news.blogspot.com πιέστε εδώ.

<< Επιστροφή