Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Παρουσία Προέδρου ΕΕΣ στη βράβευση Εμποροπλοιάρχων

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός παρέστη την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, μετά από επίσημη πρόσκληση, στην καθιερωμένη ετήσια ειδική τελετή βράβευσης της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού Πάσης Τάξης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).

Στην εκδήλωση αυτή απενεμήθησαν βραβεία σε πλοιάρχους, οι οποίοι διακρίθηκαν με πράξεις διάσωσης ανθρωπίνων υπάρξεων ανά τους ωκεανούς.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε την αναγεννητική προσπάθεια για τη δημιουργία του σύγχρονου, κοινωνικά αλληλέγγυου Ε.Ε.Σ., ενώ στη συνέχεια απένειμε βραβεία στους τιμηθέντες πλοιάρχους.

Στην κατάμεστη αίθουσα παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας, ο Δήμαρχος Πειραιά, ο Μητροπολίτης Πειραιά - Σύρου, πολλοί βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και αρχηγοί Σωμάτων Ασφαλείας.

Επισημαίνεται ότι η Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Ε.Ν. έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών και την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, για την τεράστια προσφορά των μελών της στη διάσωση χιλιάδων προσφύγων και ναυαγών, ανεξαρτήτου εθνικότητος και προσελεύσεως ανά τους ωκεανούς.

<< Επιστροφή