Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Ανθρωπιστική Βοήθεια από τον Ε.Ε.Σ. στη Μαλακάσα

Ο Τομέας Διεθνούς Συνεργασίας, Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Προγραμμάτων Ε.Ε.Σ. οργάνωσε και πραγματοποίησε την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, διανομή Ανθρωπιστικής Βοήθειας (1.200 πακέτα ειδών ατομικής υγιεινής) στους επωφελούμενους πρόσφυγες/μετανάστες, που διαμένουν στη νέα Δομή Μαλακάσας. Στη διανομή συμμετείχαν υπάλληλοι και εθελοντές του Ε.Ε.Σ, καθώς επίσης εθελοντικά συνέδραμαν στελέχη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ) και της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ).

Το ανθρωπιστικό υλικό που διανεμήθηκε, προήλθε από τη χρηματοδότηση της Επείγουσας Έκκλησης της ΔΟΕΣ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής/προσφυγικής κρίσης στη χώρα, διάρκειας μέχρι τέλους του έτους. (Για να δείτε αναλυτικά το Πλάνο Δράσης του Προγράμματος, στο πλαίσιο της Επείγουσας Έκκλησης πατήστε εδώ).

Το χώρο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος συνεχάρη τόσο τους εργαζομένους, όσο και τους εθελοντές, για την άψογη οργάνωση της διανομής, ενώ παρών κατά τη διάρκεια της δράσης ήταν και ο Επικεφαλής του Γραφείου της ΔΟΕΣ στην Ελλάδα, κ. Leon Prop.

<< Επιστροφή