Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Συνάντηση Υπουργού Εσωτερικών με Πρόεδρο Ε.Ε.Σ.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιο Αυγερινό. Κατά τη συνάντησή τους συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό σε θέματα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, εθελοντισμού και παροχής εκπαιδευτικών σεμιναρίων Α΄ Βοηθειών.

Ο κ. Υπουργός συνεχάρη τον κ. Πρόεδρο και εξήρε το έργο του Ε.Ε.Σ, που φέτος συμπλήρωσε 143 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ιστορία της χώρας μας και καθημερινής προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Από την πλευρά του, ο κ. Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό και τον ενημέρωσε σχετικά με τις τρέχουσες πολυποίκιλες δράσεις του Οργανισμού κατά την περίοδο της κρίσης του κορονοϊού σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Τέλος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δώρισε στον Υπουργό Εσωτερικών ένα ιστορικό λεύκωμα, από τα αρχεία του Ερυθρού Σταυρού και αποφασίσθηκε από κοινού η υπογραφή συμφώνου συνεργασίας.

<< Επιστροφή