Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Επίσκεψη του Δανέζικου Ε.Σ στο Καρά Τεπέ

Το ενδιαφέρον του Δανέζικου Ερυθρού Σταυρού για τον προσφυγικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ επέδειξε εμπράκτως ο Γενικός Γραμματέας του, κ. Anders Ladekarl, ο οποίος βρέθηκε εκεί, σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας μονοήμερη επίσκεψη στη Λέσβο, κατόπιν ενημέρωσης-συνεννόησης με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό.

Ο κος. Ladekarl περιηγήθηκε στους χώρους του καμπ μαζί με τους εθελοντές και το προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Σκοπός της επίσκεψής του είναι η ενίσχυση της καμπάνιας του Ε.Σ. Δανίας υπέρ των προσφύγων που διαμένουν στο Καρά Τεπέ. Στόχος του, επίσης, είναι να καταφέρει να δεχθεί η χώρα του μέρος των προσφύγων και μεταναστών. Παράλληλα, εκτιμώντας το ακούραστο και άκρως σημαντικό έργο του Οργανισμού μας, συνεχάρη τους εθελοντές και το προσωπικό.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διατηρεί και θα συνεχίσει να διατηρεί ενεργή παρουσία στο καμπ του Καρά Τεπέ με πλήρη κάλυψη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και μοναδικό μέλημα όχι μόνο ένα καλύτερο παρόν, αλλά κι ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

<< Επιστροφή