Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Ο Ε.Ε.Σ. μπαίνει ξανά στη μάχη των εμβολιασμών

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταύρος, λειτουργώντας πάντοτε ως αρωγός της Ελληνικής Πολιτείας, μπαίνει ξανά, δυναμικά, στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία», με τη συμμετοχή 50 εξειδικευμένων νοσηλευτριών του Τομέα Υγείας. Οι νοσηλεύτριες του Ε.Ε.Σ,  από την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και για όσο χρειαστεί, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο νέο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο της Γλυφάδας αλλά και σε αυτό του Προμηθέα.
 

Ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ. στα εγκαίνια του Εμβολιαστικού Κέντρου στη Γλυφάδα

Μάλιστα, στα εγκαίνια του νέου Εμβολιαστικού Κέντρου στη Γλυφάδα (14/12/21), παρευρέθηκε ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, προκειμένου να συγχαρεί τις νοσηλεύτριες που ξεκινούν από σήμερα το δύσκολο και απαιτητικό έργο τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, καθώς και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. ’παντες εξήραν τη μεγάλη βοήθεια του Ε.Ε.Σ, εκδηλώνοντας την ιδιαίτερη ικανοποίηση τους για την παρουσία των άξιων και ικανών νοσηλευτριών του Οργανισμού μας, οι οποίες αναλαμβάνουν εξ' ολοκλήρου την εμβολιαστική δράση στο εν λόγω Κέντρο.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ανέφερε: «Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει τεράστια συνεισφορά στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία». Την περασμένη χρονιά, η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ. πραγματοποίησε περίπου 500.000 εμβολιασμούς στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Ελληνικού, κερδίζοντας την αναγνώριση και τα εύσημα των πολιτών. Σήμερα, ξεκινάει νέος κύκλος εμβολιασμών και ο Ε.Ε.Σ βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη φοβερή αυτή πανδημία, στηριζόμενος στο θαυμάσιο νοσηλευτικό του δυναμικό.»

 

 

 
 

<< Επιστροφή