Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Επίσκεψη Πρωθυπουργού στο Περίπτερο του Ε.Ε.Σ.

Το Περίπτερο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (11 - 19 Σεπτεμβρίου 2021) επισκέφθηκε το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό και τους Εθελοντές για την τεράστια προσφορά τους προς την Ελληνική κοινωνία, τόσο στις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού όσο και για την καίρια συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας μέσω της συμμετοχής τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία», αλλά και για τις πολυάριθμες δράσεις για τον περιορισμό της διασποράς του ίου (θερμομετρήσεις, rapid tests κ.α) σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, το περίπτερο του Ε.Ε.Σ. επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης και ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

 

<< Επιστροφή