Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Ο Ε.Ε.Σ. διοργάνωσε μουσικοχορευτική παράσταση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5/12),  διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία και αθρόα επισκεψιμότητα θεατρική παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με τίτλο «Οι ήρωες της διπλανής πόρτας», προκειμένου να τιμήσει τους χιλιάδες των εθελοντών του που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους για να ενισχύσουν το κοινωνικό σύνολο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Γενικού Γραμματέα, κ. Γεώργιου Σκούμα, καθώς και πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, κ. Σταύρος Τζουλάκης, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με στόχο την από κοινού δραστηριοποίησή τους στους τομείς της εκπαίδευσης, της ενημέρωσης του κοινού, της προώθησης της αρχής του εθελοντισμού στους πολίτες, της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και της συνεργασίας σε δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου. Παράλληλα, ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, απένειμε τιμητικές πλακέτες τόσο στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης όσο και στον Γενικό Γραμματέα Νέας Σμύρνης κ. Μιχάλη Χρηστάκη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης  της διαρκούς υποστήριξης που παρέχουν στο έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ.

Οι περισσότεροι από 500 θεατές που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο χειροκρότησαν θερμά τους εθελοντές που πρωταγωνίστησαν στην παράσταση του Ε.Ε.Σ, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας την τεράστια προσπάθεια που κατέλαβαν όλο αυτό το διάστημα. Σκηνοθέτης της παράστασης ήταν ο Γιώργος Κουρτέσης, ενώ πρωταγωνιστές το μουσικό συγκρότημα REC με τον Mike Βασιλειάδη και η Ελισάβετ Αθανασιάδου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η δημοσιογράφος, κα Αμαλία Κάντζου.

<< Επιστροφή